چگونه از هوش مصنوعی برای کمک به مقابله با بحران آب و هوا استفاده می کنیم

جوامع در سراسر جهان با اثرات تغییرات آب و هوایی مواجه هستند – از سیل های ویرانگر و آتش سوزی های جنگلی گرفته تا چالش های مربوط به امنیت غذایی. همانطور که رهبران جهانی در مصر برای COP27 ملاقات می کنند، یک حوزه کلیدی تمرکز بر این خواهد بود که چگونه می توانیم با یکدیگر برای سازگاری با تغییرات آب و هوا و اجرای راه حل های پایدار کار کنیم. در Google، ما در حال سرمایه‌گذاری بر روی فناوری‌هایی هستیم که می‌توانند به جوامع کمک کنند تا برای فجایع و تهدیدات مرتبط با آب و هوا آماده شوند و به آنها واکنش نشان دهند.

ابزارهایی برای آگاه کردن مردم و دولت ها در مورد خطرات فوری

بلایای طبیعی به دلیل تغییرات اقلیمی بر تعداد و شدت آن افزوده می شود. به عنوان بخشی از تلاش‌های خود در واکنش به بحران، تلاش می‌کنیم تا اطلاعات قابل اعتماد را در لحظات حساس به مردم ارائه دهیم تا آنها را ایمن و آگاه نگه داریم. برای انجام این کار، ما به تحقیق و توسعه فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و مشارکت‌های دیرینه با کارکنان و سازمان‌های اضطراری خط مقدم خود تکیه می‌کنیم. در اینجا نگاهی به برخی از تلاش‌های ما در واکنش به بحران و راه‌های جدیدی که در حال گسترش این ابزارها هستیم، می‌اندازیم.

  • سیل: خسارات فاجعه بار ناشی از سیل سالانه بیش از 250 میلیون نفر را تحت تأثیر قرار می دهد. در سال 2018، ابتکار پیش‌بینی سیل را راه‌اندازی کردیم که از مدل‌های یادگیری ماشینی برای ارائه هشدارهای دقیق به مردم استفاده می‌کند. در سال 2021، 115 میلیون اعلان هشدار سیل را به 23 میلیون نفر از طریق جستجو و نقشه ارسال کردیم که به نجات جان افراد بی‌شماری کمک کرد. امروز، ما در حال گسترش پیش‌بینی‌های سیل خود به حوزه‌های رودخانه‌ای در 18 کشور دیگر در سراسر آفریقا، آمریکای لاتین و آسیای جنوب شرقی هستیم. ما همچنین راه‌اندازی جهانی FloodHub جدید را اعلام می‌کنیم، پلتفرمی که پیش‌بینی‌های سیل را نشان می‌دهد و زمان و مکان وقوع سیل را نشان می‌دهد تا مستقیماً به افرادی که در معرض خطر هستند کمک کند و اطلاعات مهمی را برای سازمان‌های کمک‌رسان و دولت‌ها ارائه دهد. این گسترش در پوشش جغرافیایی به لطف پیشرفت‌های اخیر ما در مدل‌های پیش‌بینی سیل مبتنی بر هوش مصنوعی امکان‌پذیر است و ما متعهد هستیم به کشورهای بیشتری گسترش دهیم.
تصویری از نقشه FloodHub که مناطقی را نشان می‌دهد که سیلاب‌های رودخانه‌ای در آنجا اتفاق می‌افتد

Google FloodHub جدید در g.co/floodhub پیش‌بینی‌هایی را برای سیلاب‌های رودخانه نشان می‌دهد. پیش‌بینی‌ها اکنون در 18 کشور دیگر در دسترس هستند: برزیل، کلمبیا، سریلانکا، بورکینافاسو، کامرون، چاد، جمهوری دموکراتیک کنگو، ساحل عاج، غنا، گینه، مالاوی، نیجریه، سیرالئون، آنگولا، سودان جنوبی، نامیبیا، لیبریا ، آفریقای جنوبی.

  • آتش سوزی های جنگلی: آتش‌سوزی‌های جنگلی سالانه صدها هزار نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهند و تعداد و اندازه آن افزایش می‌یابد. من به طور مستقیم نیاز به اطلاعات دقیق را هنگام وقوع آتش سوزی تجربه کردم و این الهام بخش کار واکنش به بحران ما شد. ما با استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی جدید بر اساس تصاویر ماهواره‌ای، مرزهای آتش‌سوزی را شناسایی می‌کنیم و مکان آن‌ها را در زمان واقعی در جستجو و Maps نشان می‌دهیم. از ژوئیه، بیش از 30 رویداد بزرگ آتش‌سوزی در ایالات متحده و کانادا را پوشش داده‌ایم و به اطلاع مردم و تیم‌های آتش‌نشانی با بیش از 7 میلیون بازدید در جستجو و نقشه‌ها کمک کرده‌ایم. امروزه تشخیص آتش سوزی در ایالات متحده، کانادا، مکزیک و استرالیا در دسترس است.
تصویر محل آتش سوزی پوکاتاواگان در مانیتوبا کانادا را نشان می دهد.

محل وقوع آتش سوزی پوکاتاووان در مانیتوبا، کانادا.

  • طوفان شدید: دسترسی به پیش بینی های معتبر و اطلاعات ایمنی در مورد طوفان ها می تواند نجات دهنده باشد. در روزهای قبل از طوفان در آمریکای شمالی یا طوفان در ژاپن، پیش‌بینی‌های دقیق از منابع معتبر در SOS Alerts در جستجو و نقشه‌ها ظاهر می‌شوند تا مسیر پیش‌بینی‌شده طوفان را نشان دهند. ما همچنین از یادگیری ماشینی برای تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره ای پس از بلایا و شناسایی مناطقی که نیاز به کمک دارند استفاده می کنیم. هنگامی که طوفان یان در ماه سپتامبر فلوریدا را درنوردید، این فناوری با مشارکت GiveDirectly، دارنده اعطای Google.org به کار گرفته شد تا به سرعت کمک‌ها را به کسانی که بیشترین آسیب را دیدند، اختصاص دهد.

مدیریت اثرات آب و هوایی فعلی و آینده

تغییرات آب و هوایی تهدیدی برای منابع طبیعی و امنیت غذایی جهان ما است. ما در حال کار با دولت‌ها، سازمان‌ها و جوامع هستیم تا اطلاعات و فناوری‌هایی را برای کمک به سازگاری با این تغییرات فراهم کنیم.

  • سبزتر و سالم نگه داشتن شهرها: دمای شدید و کیفیت پایین هوا به طور فزاینده ای در شهرها رایج است و می تواند بر سلامت عمومی تأثیر بگذارد. برای کاهش این موضوع، پروژه چراغ سبز ما از هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی چراغ‌های راهنمایی در تقاطع‌ها در سراسر جهان با هدف کمک به به حداقل رساندن ازدحام و آلودگی مرتبط استفاده می‌کند. Project Air View همچنین نقشه های دقیق کیفیت هوا را برای دانشمندان، سیاست گذاران و جوامع می آورد. و ما در تلاش هستیم تا ابزار Insights Tree Canopy Explorer’s Environmental Insights خود را تا پایان سال جاری به صدها شهر گسترش دهیم تا بتوانند از درختان برای کاهش دمای سطح خیابان و بهبود کیفیت زندگی استفاده کنند.
  • پاسخگویی به تقاضای فزاینده جهان برای غذا: Mineral – پروژه ای از X، کارخانه Moonshot Alphabet – در حال کار برای ایجاد یک سیستم غذایی پایدارتر و مولدتر است. این تیم در حال پیوستن به مجموعه‌های داده‌های متنوع به روش‌های کاملاً جدید – از داده‌های خاک و آب‌وهوا گرفته تا تصاویر هواپیماهای بدون سرنشین و ماهواره‌ها – و استفاده از هوش مصنوعی برای افشای بینش‌هایی است که قبلاً ممکن نبود در مورد اتفاقاتی که با محصولات می‌افتد. به عنوان بخشی از برنامه استارت‌آپ‌ها برای توسعه پایدار، ما از استارت‌آپ‌هایی که به امنیت غذایی می‌پردازند نیز حمایت می‌کنیم. اینها شامل استارت‌آپ‌هایی مانند OKO می‌شود که بیمه محصولات کشاورزی را ارائه می‌کند تا کشاورزان را در صورت اتفاقات نامطلوب جوی در تجارت نگه دارد و به ده‌ها هزار کشاورز در مالی و اوگاندا رسیده است.
  • کمک به کشاورزان در حفاظت از محصولات خود: هجوم آفات می تواند کل محصولات را تهدید کند و معیشت میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار دهد. با همکاری InstaDeep و سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، تیم ما در مرکز هوش مصنوعی گوگل در غنا از هوش مصنوعی برای شناسایی بهتر شیوع ملخ استفاده می کند تا امکان اجرای اقدامات کنترلی وجود داشته باشد. در هند، Google.org Fellows با Wadhwani AI برای ایجاد یک برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی که به شناسایی و درمان هجوم آفات کمک می‌کند، کار کرد که منجر به کاهش 20 درصدی اسپری‌های آفت‌کش و افزایش 26 درصدی حاشیه سود برای کشاورزان شد. Google Cloud همچنین با شرکت‌های فناوری کشاورزی برای استفاده از یادگیری ماشینی و خدمات ابری برای بهبود عملکرد محصول کار می‌کند.
  • تجزیه و تحلیل یک سیاره در حال تغییر: با استفاده از Google Cloud و Google Earth Engine، سازمان‌ها و کسب‌وکارها می‌توانند خطرات آب و هوایی را بهتر ارزیابی و مدیریت کنند. به عنوان مثال، خدمات جنگلداری ایالات متحده از این ابزارها برای تجزیه و تحلیل تغییرات پوشش زمین برای پاسخگویی بهتر به تهدیدات جدید آتش سوزی و نظارت بر تأثیرات حشرات مهاجم، بیماری ها و خشکسالی استفاده می کند. به طور مشابه، بانک مونترال در حال ادغام داده های آب و هوا – مانند روند بارش – در استراتژی تجاری و مدیریت ریسک برای مشتریان است.

هوش مصنوعی در حال حاضر نقش مهمی در رسیدگی به بسیاری از چالش‌های فوری و مرتبط با آب و هوا ایفا می‌کند. این مهم است که ما به سرمایه گذاری در تحقیق و افزایش آگاهی در مورد اینکه چرا این کار را انجام می دهیم، ادامه دهیم. Google Arts and Culture با هنرمندان در مجموعه Culture meets Climate همکاری کرده است تا همه بتوانند دیدگاه‌های بیشتری را در مورد تغییرات آب و هوا کشف کنند. و در COP27 ما امیدواریم که آگاهی بیشتری ایجاد کنیم و در بحث‌های سازنده در مورد نحوه استفاده از هوش مصنوعی، نوآوری‌ها و داده‌های مشترک برای کمک به جوامع جهانی برای مقابله با تغییر آب و هوا شرکت کنیم.

مقاله مرتبط

تسریع اقدامات اقلیمی در Google و فراتر از آن

مقاله جدیدی که امروز منتشر کردیم، به‌روزرسانی‌هایی را در مورد کارهایی که به عنوان بخشی از دهه سوم اقدامات اقلیمی خود انجام داده‌ایم به اشتراک می‌گذارد.

مقاله را بخوانید
سئو PBN | خبر های جدید سئو و هک و سرور