راهنمای نقشه سایت Shopify

عناصر زیادی وجود دارد که می تواند بر سئو سایت Shopify شما تأثیر بگذارد. یکی از این عناصر نقشه سایت Shopify است. فایل‌های Sitemap.xml می‌توانند برای صاحبان سایت Shopify کمی گیج‌کننده باشند، زیرا واقعاً برای کاربران سایت‌شان نیستند، فقط برای موتورهای جستجویی هستند که محتوای آنها را می‌خزند و فهرست‌بندی می‌کنند.

اساساً، فایل‌های sitemap.xml کشف محتوای سایت شما را برای گوگل و سایر موتورهای جستجو آسان‌تر می‌کنند. سایتmap.xml به جای تکیه بر معماری گیج کننده سایت، راه دیگری را در اختیار موتورهای جستجو قرار می دهد تا محتوای سایت شما را پیدا کنند. اگر همه چیز برابر باشد، URL های داخل sitemap.xml شما بیشتر خزیده می شوند و سیگنال های متعارفی را به Google ارائه می دهند، بنابراین، در حالت ایده آل، مهمترین صفحات شما در sitemap.xml گنجانده می شوند.

مطالب مرتبط:

در Go Fish Digital، ما با تعداد زیادی سایت Shopify کار می کنیم و با نحوه تولید فایل های sitemap.xml توسط CMS آشنا هستیم. برای اینکه درک بهتری از چیستی آنها و نحوه استفاده از آنها به شما بدهیم، می‌خواهیم راهنمای مرجعی برای همه سؤالات Shopify sitemap.xml ارائه کنیم.

شروع کنیم!

فهرست مطالب

نقشه سایت Shopify چیست؟

نقشه سایت Shopify یک فایل XML است که موتورهای جستجو از آن برای یافتن URL های وب سایت شما استفاده می کنند. نقشه سایت Shopify به طور خودکار ایجاد می شود و پیوندهایی به محصولات، دسته بندی، وبلاگ و صفحات بازاریابی شما ایجاد می کند. Shopify sitemap.xml را نمی توان به صورت دستی تنظیم کرد.

کجا می توانم نقشه سایت Shopify خود را پیدا کنم؟

شما می توانید sitemap.xml خود را به سادگی با اضافه کردن متن پیدا کنید./sitemap.xml” تا انتهای دامنه ریشه شما. در زیر می توانید نمونه ای از نحوه دسترسی به نقشه سایت برای دامنه “example.com” را مشاهده کنید.

https://example.com/sitemap.xml

در نقشه سایت چیست؟

فایل فهرست نقشه سایت

هنگامی که اینجا را پیمایش کردید، می‌توانید فایل فهرست نقشه سایت Shopify خود را ببینید. یک فایل فهرست sitemap.xml یک نقشه سایت مادر است که حاوی پیوندهایی به تمام نقشه های سایت شما است. این لینک ها نقشه سایت کودک نامیده می شوند و به طور کلی بر اساس نوع صفحه دسته بندی می شوند.

در تصویر زیر، چهار لینک نقشه سایت کودک وجود دارد:

نمونه ای از فایل فهرست نقشه سایت Shopify

به طور کلی، Shopify چهار نقشه سایت کودک برای انواع صفحه زیر ایجاد می کند:

  • صفحات محصول (sitemap_products_1.xml)
  • صفحات مجموعه (sitemap_collections_1.xml)
  • پست های وبلاگ (sitemap_blogs_1.xml)
  • صفحات (sitemap_pages_1.xml)

این به دسته بندی sitemap.xml شما در گروه بندی صفحات منطقی کمک می کند. اگر سایت شما انتخاب زیادی از محصولات دارد، ممکن است Shopify را ببینید که نقشه های سایت دیگری را در فایل فهرست ایجاد می کند. وقتی نقشه سایت فرزند اولیه به بیش از 5000 URL رسید، این نقشه‌های سایت فرزند اضافی به‌طور خودکار ایجاد می‌شوند:

*بعد از شفاف سازی توسط رهبر SEO رشد بین المللی Shopify، جکسون لو، این از 10000 به 5000 تنظیم شده است.

sitemap_products_1 نزدیک به 10000 URL است. این یک نقشه سایت فرزند جدید ایجاد می کند.

فایل های Sitemap.xml نمی توانند بزرگتر از 50000 URL باشند. ایجاد این نقشه‌های سایت کودک اضافی، راهی است که Shopify در آن محدودیت قرار دارد.

فایل نقشه سایت کودک

هنگام پیمایش به یک پیوند نقشه سایت کودک خاص، لیستی از URL هایی را خواهید دید که متعلق به آن نوع صفحه خاص است. این به گوگل و سایر موتورهای جستجو لیست بزرگی از همه URL ها در آن دسته خاص ارائه می دهد. این به آنها کمک می کند تا به راحتی تمام محتوای سایت شما را بدون نیاز به تکیه بر معماری سایت خود برای انجام این کار کشف کنند.

هنگام تجزیه و تحلیل نقشه های سایت فرزند Shopify خود، متوجه خواهید شد که هر ورودی ممکن است حاوی چند عنصر مختلف باشد:

  • : آدرس آن صفحه خاص
  • : آخرین تاریخ اصلاح صفحه
  • : تخمینی از هر چند وقت یکبار احتمال تغییر صفحه
  • : تصویر برجسته آن صفحه
  • : عنوان صفحه ای که تصویر در آن قرار دارد

نمونه ورودی نقشه سایت کودک

همه این ورودی‌های فردی در نقشه‌های سایت فرزند باید حاوی تمام محتوای سایت شما باشد.

GFD_DisplayCampaigns_GFDBlog_1200x628

آیا می توانید نقشه سایت خود را ویرایش کنید یا نقشه سفارشی خود را آپلود کنید؟

متأسفانه، از تاریخ این پست، شما نمی توانید sitemap.xml خود را در Shopify آپلود کنید و باید از فایل خود تولید شده آنها استفاده کنید. این توسط پشتیبانی Shopify تایید شده است.

در حالی که این می تواند کمی محدود کننده باشد، به طور کلی ما گزینه های تولید خودکار را برای فایل های sitemap.xml ترجیح می دهیم. اگر از یک راه حل استاتیک سفارشی استفاده می کنید، ممکن است با اضافه شدن و حذف صفحات جدید از فروشگاه، نقشه سایت شما به روز نشود. این می تواند یک مشکل بزرگ باشد زیرا موجودی به طور مداوم در فروشگاه های تجارت الکترونیک در حال تغییر است. با این حال، به طور کلی، متوجه شده‌ایم که sitemap.xml تولید خودکار Shopify راه‌حل خوبی برای مشتریان ما است.

کنسول جستجوی گوگل

چگونه نقشه سایت Shopify خود را ارسال می کنید؟

شما می توانید نقشه سایت Shopify خود را به روش های زیر به راحتی به کنسول جستجوی گوگل ارسال کنید:

  1. به کنسول جستجوی گوگل بروید
  2. در نوار سمت چپ، به «نقشه سایت» بروید
  3. فرم «افزودن نقشه سایت جدید» را پیدا کنید
  4. متن را وارد کنید “sitemap.xmlدر قسمت “URL نقشه سایت” را وارد کنید
  5. روی “ارسال” کلیک کنید

کنسول جستجوی گوگل نتوانست نقشه سایت را واکشی کند؟

متأسفانه، به نظر می‌رسد که این مشکل شناخته شده در کنسول جستجوی جدید Google است که بر کاربران CMS به غیر از Shopify تأثیر می‌گذارد. معمولاً با یک اشکال در کنسول جستجو مرتبط است و هیچ راه حل آسانی وجود ندارد که به نظر می رسد به راحتی در دسترس باشد.

اگر هنگام ارسال نقشه سایت Shopify خود مشاهده کردید که این خطا رخ می دهد، مطمئن شوید که ویژگی Search Console شما به درستی تنظیم شده است. اگر کنسول جستجو را با استفاده از خود راه‌اندازی کرده‌اید myshopify.com زیر دامنه، ممکن است مشکل این باشد. در عوض، با استفاده از دامنه ریشه واقعی خود، یک ویژگی Search Console ایجاد کنید.

“ایندکس شده، در نقشه سایت ارسال نشده است” در گزارش پوشش شاخص؟

اگر از Google Search Console و هر یک از گزارش‌های آن استفاده می‌کنید، ممکن است با گزارش Index Coverage آشنا باشید. این یک ابزار فوق العاده است که داده های واقعی در مورد نحوه خزیدن و نمایه سازی URL های شما توسط گوگل در اختیار شما قرار می دهد. این گزارش اطلاعات بسیار خوبی در مورد نحوه مدیریت Google با عناصری مانند URL های متعارف، خطاهای 404 و پارامترهای URL در اختیار شما قرار می دهد.

گزارش پوشش شاخص همچنین اطلاعاتی درباره نحوه پردازش فایل‌های sitemap.xml توسط Google ارائه می‌کند. می‌توانید با رفتن به Coverage > Valid > Index، این داده‌ها را در Search Console پیدا کنید، در نقشه سایت ارسال نشده است. برای تعدادی از مشتریان Shopify، متوجه شده‌ایم که Google گهگاه آدرس‌های اینترنتی را در اینجا گزارش می‌کند:

صفحاتی که ایندکس شده اند اما در sitemap.xml نیستند

به طور کلی، ما متوجه شده‌ایم که نشانی‌های اینترنتی گزارش‌شده در اینجا مواردی با اولویت بالا برای تعمیر نیستند. برخی از دلایل متداول که ما نشانی‌های اینترنتی گزارش Shopify را به‌عنوان «ایندکس‌شده، ارسال نشده در نقشه سایت» می‌بینیم عبارتند از:

  • موارد مثبت کاذب: اغلب اوقات متوجه می شویم که URL های گزارش شده در اینجا در واقع در نقشه سایت Shopify موجود است
  • /collections/all/ pages: به نظر نمی رسد Shopify این آدرس ها و URL های صفحه بندی شده آنها را در sitemap.xml شامل شود.
  • صفحه بندی: اغلب نمونه‌هایی از صفحه‌بندی را می‌بینیم که از sitemap.xml شما حذف می‌شوند

اگر این چیزی است که می خواهید بیشتر بررسی کنید، در اینجا می توانید مشکلات را شناسایی کنید:

  1. همه URL های «نمایه شده، ارسال نشده در نقشه سایت» در کنسول جستجو را به صفحه گسترده اکسل صادر کنید
  2. اینها را با استفاده از Screaming Frog در “List Mode” بخزید
  3. پس از اتمام خزیدن، به “Crawl Analysis” بروید و روی “Start” کلیک کنید.
  4. به گزارش «نقشه‌های سایت» در Screaming Frog بروید و «URL‌های موجود در نقشه سایت» را پیدا کنید. با این کار تمام URL هایی که از sitemap.xml شما حذف شده اند را به شما نشان می دهد

این باید بینش بیشتری در مورد URL هایی که در واقع ایندکس شده اند اما از فایل sitemap.xml شما حذف شده اند را به شما ارائه دهد. ما قطعاً توصیه می‌کنیم به جای Search Console به داده‌های ارائه‌شده در Screaming Frog تکیه کنید زیرا احتمال بیشتری دارد که نمای دقیقی از آنچه در فایل نقشه سایت شما وجود دارد ارائه دهد.

نتیجه

امیدواریم اکنون احساس می کنید که درک بهتری از فایل sitemap.xml فروشگاه Shopify خود دارید و عملکرد اصلی آن چیست. اگرچه ممکن است برای کاربران گیج کننده باشد، اما هدف اصلی فایل sitemap.xml شما این است که خزیدن محتوای وب سایت شما را برای گوگل آسان تر کند. این امر به ویژه برای سایت‌های تجارت الکترونیک بسیار مهم است، زیرا گوگل اگر فقط در معماری استاندارد خود پیمایش کند، می‌تواند برای یافتن محتوا در سایت‌های بزرگ‌تر مشکل داشته باشد. یک فایل sitemap.xml با دادن لیستی به موتورهای جستجو برای خزیدن در برابر آن محافظت می کند.

اگر در مورد فایل‌های sitemap.xml یا خدمات سئوی Shopify ما سؤالی دارید، می‌توانید با ما تماس بگیرید و به ما اطلاع دهید!

سایر منابع SEO Shopify

اخبار را مستقیماً در صندوق ورودی خود جستجو کنید

*ضروری