صفحه والدین در وردپرس چیست و چگونه می توان آن را ایجاد کرد؟ » رتبه ریاضی

آیا می خواهید یک صفحه والد در وردپرس ایجاد کنید؟

اگر با وردپرس تازه کار هستید یا به تازگی شروع به ساخت وب سایت خود کرده اید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که صفحه اصلی چیست و چگونه کار می کند.

در وردپرس، از صفحات برای ایجاد محتوای ثابتی استفاده می شود که اغلب تغییر نمی کند، مانند صفحه اصلی، صفحه درباره یا صفحه تماس. با این حال، اگر حجم زیادی از محتوا دارید که می‌خواهید آن‌ها را در دسته‌ها یا بخش‌های مختلف سازمان‌دهی کنید، ممکن است بخواهید صفحات فرعی یا صفحه‌های فرزندی ایجاد کنید که در زیر یک صفحه والد قرار دارند.

یک صفحه والد به عنوان یک محفظه یا نگهدارنده برای صفحات فرزند عمل می کند. این به شما امکان می دهد محتوای مرتبط را با هم گروه بندی کنید و یک سلسله مراتب منطقی ایجاد کنید که باعث می شود بازدیدکنندگان در سایت شما راحت تر حرکت کنند.

بنابراین اگر می خواهید در مورد صفحات والدین و نحوه استفاده موثر از آنها در سایت وردپرس خود بیشتر بدانید، به خواندن ادامه دهید!

در این پست، اطلاعات دقیقی در مورد اینکه صفحه والد چیست، چه تفاوتی با صفحه فرزند دارد و چگونه می توانید آنها را برای بهبود ساختار و سازماندهی وب سایت خود ایجاد کنید، ارائه خواهیم داد.

1 صفحه والدین چیست؟

صفحه والد یک صفحه سطح بالا در وردپرس است که به عنوان مرکز اصلی برای گروهی از صفحات مرتبط عمل می کند. این به شما کمک می کند تا محتوای وب سایت خود را ساختار و دسته بندی کنید.

هنگام ایجاد صفحات جدید، می توانید آنها را به عنوان یک صفحه فرزند یا فرعی از یک صفحه اصلی تعیین شده اختصاص دهید، که امکان پیمایش آسان و ترتیب منطقی موضوعات مشابه را فراهم می کند.

به عنوان مثال، ابزار صفحه صفحه سطح بالای ما است و ما صفحات فرعی زیر آن داریم.

نمونه صفحه پدر

این سیستم سلسله مراتبی تجربه کاربری کلی وب سایت را بهبود می بخشد و عملکرد آن را افزایش می دهد. با استفاده مؤثر از صفحات والد، می توانید وب سایت خود را سازماندهی شده، در دسترس و حرفه ای برای بازدیدکنندگان نگه دارید.

اما تفاوت بین صفحه اصلی و صفحه فرزند چیست؟ این دقیقاً همان چیزی است که در بخش بعدی به آن پرداختیم.

2 تفاوت بین صفحه والد و صفحه فرزند

صفحه والد را به عنوان فهرستی از مطالب یا فهرستی برای بخش خاصی از وب سایت خود در نظر بگیرید. صفحات والد معمولاً در منوی پیمایش وب سایت شما نمایش داده می شوند و می توانند از قسمت های دیگر سایت شما به آن پیوند داده شوند.

از طرف دیگر صفحه فرزند صفحه ای است که در زیر صفحه اصلی ایجاد می شود. این یک صفحه فرعی است که به صفحه اصلی متصل است و در سلسله مراتب آن قرار می گیرد. صفحات کودک برای ارائه اطلاعات دقیق تر در مورد یک موضوع خاص یا برای تجزیه یک موضوع بزرگتر به بخش های کوچکتر و قابل مدیریت تر استفاده می شوند.

برای روشن شدن این موضوع به مثالی نگاه می کنیم.

فرض کنید در حال ایجاد یک وب سایت برای رستورانی هستید که چندین مکان دارد. می‌توانید یک صفحه والد به نام «موقعیت‌ها» ایجاد کنید تا به‌عنوان مرکز برای همه صفحات مکان خاص عمل کند. در صفحه «موقعیت‌ها»، می‌توانید صفحات کودک را برای هر رستوران جداگانه ایجاد کنید، مانند «نیویورک سیتی»، «لس آنجلس» و «شیکاگو». هر یک از این صفحات فرزند از صفحه «موقعیت‌ها» به آن پیوند داده می‌شود و حاوی اطلاعات دقیق‌تری درباره آن مکان خاص، مانند آدرس، ساعات کار، و منو است.

برای دیدن همه صفحات خود، به ادامه مطلب بروید صفحات → همه صفحات از داشبورد وردپرس شما. وردپرس تمام صفحات فرزند فهرست شده در زیر صفحه اصلی خود را با پیشوند – نشان می دهد.

نمونه ای از صفحات والدین و فرزند در وردپرس

به طور خلاصه، صفحات والد و صفحات فرزند در وردپرس به شما کمک می کنند تا محتوای وب سایت خود را سازماندهی کنید و ساختار واضحی برای پیمایش کاربران فراهم کنید. با ایجاد صفحات والد و صفحات فرزند، می توانید یک سیستم سلسله مراتبی ایجاد کنید که بازدیدکنندگان را آسان می کند تا اطلاعات مورد نظر خود را پیدا کنند.

3 چگونه یک صفحه والدین در وردپرس ایجاد کنیم؟

در وردپرس، هر صفحه ای می تواند یک صفحه اصلی باشد، اما شما نمی توانید آنها را تنظیم کنید. دیوانه، نه؟

صفحه والد با انتشار یک صفحه فرزند در زیر آن تنظیم می شود. بنابراین ابتدا باید یک صفحه والدین منتشر کنید.

برای انجام این کار، به صفحات → افزودن جدید بخش از داشبورد وردپرس شما.

افزودن صفحه جدید

عنوان و محتوای صفحه خود را اضافه کنید. پس از اتمام، بر روی آن کلیک کنید انتشار را فشار دهید تا صفحه خود را منتشر کنید. اگر به صفحه والدین زمینه در صفات صفحه این بخش به طور پیش فرض خالی است، به این معنی که صفحه در حال حاضر یک صفحه اصلی است.

نمونه صفحه اصلی

می توانید مراحل ذکر شده در بالا را برای افزودن صفحات والدین دیگر به وب سایت خود تکرار کنید.

هنگامی که یک صفحه والد ایجاد کردید، می توانید صفحات فرزند را اضافه کنید. برای انجام این کار، می توانید به صفحه فرزند بروید یا صفحه جدیدی ایجاد کنید.

بعد، در صفحه ویرایش، به قسمت بروید صفحه را بزنید و به پایین بروید صفات صفحه بخش. همانطور که در زیر نشان داده شده است، صفحه خاصی را برای تنظیم به عنوان والد از منوی کشویی انتخاب کنید.

نمونه صفحه فرزند

پس از انجام، به روز رسانی/انتشار صفحه ی شما.

مراحل ذکر شده در بالا را برای ایجاد چندین صفحه فرزند تکرار کنید. همچنین می توانید ترتیب ظاهر را با اختصاص یک مقدار عددی تغییر دهید. برای انجام این کار، از سفارش جعبه متن در صفات صفحه بخش.

جعبه متن سفارش

توجه داشته باشید: اگر نمی توانید ببینید صفات صفحه بخش، روی گزینه های صفحه نمایش دکمه در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش شما. کادر کناری را انتخاب کنید صفات صفحه گزینه.

4 نحوه نمایش لیست صفحات فرزند یک صفحه والدین

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای نمایش فهرست صفحات فرزند صفحه اصلی مربوطه، استفاده از افزونه Page-list است.

ابتدا افزونه را نصب و فعال کنید. برای انجام این کار، به افزونه ها → افزودن جدید بخش از داشبورد وردپرس شما. افزونه Page-list را جستجو کنید و مانند تصویر زیر آن را نصب و فعال کنید.

افزونه Page-list را نصب و فعال کنید

پس از نصب و فعال سازی افزونه، صفحه اصلی را ویرایش کنید و کد کوتاه زیر را در جایی که می خواهید لیست صفحات فرزند شما نمایش داده شود، اضافه کنید.

[subpages]

اکنون می توانید صفحه خود را ذخیره کرده و پیش نمایش آن را برای جستجوی صفحات فرزند مشاهده کنید. لیست تمام صفحات فرزند شما در یک لیست گلوله ای مانند تصویر زیر نمایش داده می شود.

فهرست صفحات فرزند در فرانت اند

سایر کدهای کوتاه ارائه شده توسط پلاگین Page-list به شما امکان می دهد عمق را تنظیم کنید، صفحات را حذف کنید، تعداد موارد و موارد دیگر. برای جزئیات بیشتر، می توانید صفحه افزونه را برای مستندات دقیق بیشتر بخوانید.

5 نتیجه

ایجاد یک صفحه اصلی در وردپرس یک راه ساده و در عین حال قدرتمند برای سازماندهی محتوای وب سایت شما و بهبود ناوبری آن است. همانطور که قبلا ذکر شد، صفحات والدین به ایجاد یک سلسله مراتب واضح از اطلاعات کمک می کنند، بازدیدکنندگان شما را راحت تر می توانند آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند، و همچنین رتبه بندی SEO شما را افزایش می دهد.

آیا یک ساختار سلسله مراتبی والدین-فرزند برای وب سایت خود ایجاد می کنید؟ به ما اطلاع دهید توییت کردن @rankmathseo.