به‌روزرسانی‌های تاریخچه موقعیت مکانی و کنترل‌های جدید به زودی در Maps ارائه می‌شوند

مردم به Google Maps مراجعه می کنند تا زندگی خود را آسان تر کنند – از دیدن اینکه اتوبوس چقدر شلوغ خواهد بود یا زمانی که رستوران مشغول است تا به یاد آوردن ساحلی که سال ها پیش در تعطیلات از آن بازدید کرده اند. این ویژگی های مفید به دلیل داده های موقعیت مکانی امکان پذیر است. و با Google، مدیریت داده‌های مکان به لطف ابزارهایی مانند حذف خودکار و حالت ناشناس ساده است. امروز، ما به‌روزرسانی‌های جدیدی را معرفی می‌کنیم تا کنترل بیشتری بر این اطلاعات مهم و شخصی به شما بدهیم.

به زودی: خط زمانی شما در دستگاه شما ذخیره شده است

ویژگی Timeline در Maps به شما کمک می‌کند مکان‌هایی را که بوده‌اید به خاطر بسپارید و با تنظیمی به نام سابقه موقعیت مکانی ارائه می‌شود. اگر شما جزو زیرمجموعه‌ای از کاربرانی هستید که انتخاب کرده‌اند تاریخچه موقعیت مکانی را روشن کنند (به‌طور پیش‌فرض خاموش است)، به زودی خط زمانی شما دقیقاً در دستگاه شما ذخیره می‌شود – به شما کنترل بیشتری روی داده‌هایتان می‌دهد. درست مانند قبل، می توانید تمام یا بخشی از اطلاعات خود را در هر زمان حذف کنید یا تنظیمات را به طور کامل غیرفعال کنید.

اگر تلفن جدیدی دریافت می‌کنید یا نگران از دست دادن تلفن فعلی خود هستید، همیشه می‌توانید از داده‌های خود در فضای ابری نسخه پشتیبان تهیه کنید تا گم نشوند. ما به‌طور خودکار داده‌های پشتیبان‌گیری شده شما را رمزگذاری می‌کنیم تا هیچ کس نتواند آنها را بخواند، از جمله Google.

علاوه بر این، هنگامی که برای اولین بار سابقه موقعیت مکانی را روشن می کنید، کنترل حذف خودکار به طور پیش فرض روی سه ماه تنظیم می شود، به این معنی که هر داده قدیمی تر از آن به طور خودکار حذف می شود. قبلا این گزینه روی 18 ماه تنظیم شده بود. اگر می‌خواهید خاطرات را برای مدت طولانی‌تری در خط زمانی خود ذخیره کنید، نگران نباشید – همیشه می‌توانید انتخاب کنید که دوره را تمدید کنید یا کنترل‌های حذف خودکار را به طور کلی خاموش کنید.

این تغییرات به تدریج تا سال آینده در اندروید و iOS اجرا می‌شوند و زمانی که این به‌روزرسانی به حسابتان آمد، اعلانی دریافت خواهید کرد.

سئو PBN | خبر های جدید سئو و هک و سرور