تجزیه و تحلیل تجویزی چیست؟ تعریف و مثال

تجزیه و تحلیل تجویزی چیست؟

تجزیه و تحلیل تجویزی، عمل تجزیه و تحلیل داده ها برای ارائه توصیه هایی برای آنچه شرکت شما می تواند در آینده برای بهبود نتایج بازاریابی شما انجام دهد، است.

بهترین راه برای به دست آوردن نتایج بهتر در بازاریابی، تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از استراتژی های خود است. اینجاست که تجزیه و تحلیل داده ها وارد عمل می شود.

در این صفحه، ما به جزئیات تجزیه و تحلیل تجویزی می پردازیم، که به شما کمک می کند تا استراتژی های بازاریابی خود را برای کسب درآمد بیشتر در آینده بهینه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این تکنیک بازاریابی ضروری به خواندن ادامه دهید، از جمله:

و فراموش نکنید که در خبرنامه ما، Revenue Weekly، ثبت نام کنید تا نکات بازاریابی مبتنی بر داده های بیشتری را برای به حداکثر رساندن درآمد خود دریافت کنید!

خوراکی های کلیدی

  • تجزیه و تحلیل تجویزی، عمل تجزیه و تحلیل داده ها برای ارائه توصیه هایی برای آنچه شرکت شما می تواند در آینده انجام دهد تا نتایج بازاریابی شما را بهبود بخشد.
  • از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای کمک به جمع‌آوری بینش‌های عملی از داده‌های شما استفاده می‌کند که می‌توانید از آنها برای بهبود فرآیندها و استراتژی‌های خود استفاده کنید.
  • هنگامی که به طور موثر استفاده می شود، می تواند به شما در اجرای تصمیمات مبتنی بر داده کمک کند که بازگشت سرمایه (ROI) شما را بهبود می بخشد.
  • نمونه هایی از تجزیه و تحلیل داده های تجویزی عبارتند از: امتیازدهی سرنخ، ایجاد محتوا، بهبود محصول و خدمات، و بازاریابی ایمیلی.
مطالب پیشنهادی  آژانس دیجیتال مارکتینگ چیست؟ (و آن ها چه کار می کنند؟)

ایمیل های خودی مدیر بازاریابی ما را از دست ندهید!

پیوستن 200000 بازاریابان هوشمند و داغ‌ترین اخبار و اطلاعات بازاریابی ماه را مستقیماً در صندوق ورودی خود دریافت کنید!

ایمیل خود را در زیر وارد کنید:

فرم اشتراک درون خطی – CTA 72

*” فیلدهای الزامی را نشان می دهد

(نگران نباشید، ما هرگز اطلاعات شما را به اشتراک نخواهیم گذاشت!)

تجزیه و تحلیل تجویزی چیست؟

تجزیه و تحلیل تجویزی، عمل تجزیه و تحلیل داده ها برای ارائه توصیه هایی برای آنچه شرکت شما می تواند در آینده برای بهبود نتایج بازاریابی شما انجام دهد، است. به عبارت دیگر، شما را قادر می سازد تا نتایج استراتژی های بازاریابی خود را تجزیه و تحلیل کنید و گام های بعدی خود را برای بهینه سازی کمپین های خود برای کسب درآمد بیشتر برای شرکت خود شناسایی کنید.

تجزیه و تحلیل تجویزی چگونه کار می کند

بنابراین، اکنون که پاسخ سؤال «تحلیل تجویزی چیست» را می‌دانید، بیایید نحوه عملکرد آن را بررسی کنیم.

تجزیه و تحلیل تجویزی تلاش می کند به این سوال پاسخ دهد که “اکنون چه کنیم؟” یا “چگونه به این نقطه برسیم؟”

معمولاً از هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین برای تفسیر و درک داده ها برای جمع آوری بینش های عملی استفاده می کند.

تجزیه و تحلیل تجویزی همچنین می تواند با نوع دیگری از تجزیه و تحلیل داده ها، تجزیه و تحلیل پیش بینی، کار کند تا روندهای آینده را بهتر پیش بینی کند که می تواند به شما در بهبود استراتژی ها و فرآیندهای خود در آینده کمک کند.

انواع مختلف تجزیه و تحلیل داده ها

بنابراین، اکنون که تعریف تجزیه و تحلیل تجویزی و نحوه عملکرد آن را می‌دانید، زمان آن فرا رسیده است که در مقایسه با سایر انواع تجزیه و تحلیل‌ها بررسی کنید.

برای پاسخ به این سوال، باید هر یک از چهار نوع تجزیه و تحلیل داده را توضیح دهیم که عبارتند از:

  1. تجزیه و تحلیل توصیفی
  2. تجزیه و تحلیل تشخیصی
  3. تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده
  4. تجزیه و تحلیل تجویزی

1. تجزیه و تحلیل توصیفی

تجزیه و تحلیل توصیفی به این سوال پاسخ می دهد که “چه اتفاقی افتاده است؟” به عبارت دیگر، این چیزی است که از نگاه کردن به داده های خود می دانید.

مثال: متوجه می شوید که یکی از صفحات وب سایت شما دارای نرخ پرش 90 درصدی است.

2. تجزیه و تحلیل تشخیصی

تجزیه و تحلیل تشخیصی به این سوال پاسخ می دهد که “چرا این اتفاق افتاد؟” با تجزیه و تحلیل تشخیصی، می توانید دلیل نتایج کمپین خود را تعیین کنید.

مثال: شما تشخیص می دهید که نرخ پرش 90٪ شما احتمالاً به دلیل یک ویدیوی خراب در صفحه وب شما است که برای بازدیدکنندگان بارگذاری نمی شود.

3. تجزیه و تحلیل پیش بینی

تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده به این سوال پاسخ می دهد که “چه چیزی ممکن است در آینده اتفاق بیفتد؟” به عبارت دیگر، شما نتایج خود را تجزیه و تحلیل خواهید کرد تا پیش بینی کنید که چگونه نتایج شما ممکن است در زمان تغییر کند.

مثال: شما پیش بینی می کنید که اگر ویدیوی خراب خود را در وب سایت خود رها کنید، نرخ پرش شما ممکن است به 93٪ افزایش یابد.

4. تجزیه و تحلیل تجویزی

تجزیه و تحلیل تجویزی به این سوال پاسخ می دهد که “در مرحله بعد چه کاری باید انجام دهیم؟” با تجزیه و تحلیل تجویزی، شما تعیین می کنید که چه اقداماتی باید انجام دهید تا استراتژی های خود را بهینه کنید تا نتایج بهتری به دست آورید.

مثال: پس از تجزیه و تحلیل نرخ پرش بالای خود، تصمیم می گیرید که گام بعدی شما باید اصلاح ویدیوی خراب خود برای بهبود تعامل شما باشد.

مزایای تجزیه و تحلیل تجویزی

بنابراین، چگونه تجزیه و تحلیل داده های تجویزی می تواند تجارت شما را رشد دهد؟

بیایید به سه مزیت کلیدی تجزیه و تحلیل تجویزی نگاهی بیندازیم:

1. با هوش مصنوعی (AI) کار می کند تا بهترین مسیر عمل شما را تعیین کند

یکی از بهترین مزایای تجزیه و تحلیل تجویزی این است که به طور یکپارچه با هوش مصنوعی یا AI کار می کند تا به شما کمک کند بهترین مسیر عملی و درآمدزا خود را برای بهبود استراتژی های خود تعیین کنید.

به عنوان مثال، ابزارهای تجزیه و تحلیل بازاریابی، با کمک به شما در ردیابی و تجزیه و تحلیل داده های خود با عبارات آسان، حدس و گمان را از تجزیه و تحلیل داده ها حذف می کنند. در نتیجه، می توانید بینش های عملی برای کسب و کار خود شناسایی کنید.

بسیاری از پلتفرم ها همچنین مراحلی را که می توانید برای افزایش فروش و درآمد بردارید، تشریح می کنند.

2. به شما کمک می کند تا تصمیمات مبتنی بر داده بگیرید

وقتی استراتژی‌های خود را بهینه می‌کنید، می‌خواهید پیشرفت‌هایی ایجاد کنید که برای رشد کسب‌وکارتان ثابت شده است.

با تجزیه و تحلیل تجویزی، می‌توانید از داده‌ها برای اطلاع‌رسانی به فرآیندهای بازاریابی خود استفاده کنید و به شما امکان می‌دهد تصمیمات هوشمندانه‌تری بگیرید که بر حدس‌ها یا احساسات درونی تکیه نمی‌کنند.

3. بازگشت سرمایه (ROI) شما را بهبود می بخشد

وقتی در کمپین های بازاریابی سرمایه گذاری می کنید، می خواهید بالاترین ROI را برای تلاش های خود به دست آورید. با تجزیه و تحلیل داده های تجویزی، این هدف می تواند به واقعیت تبدیل شود.

با اتخاذ تصمیمات بازاریابی هوشمندانه‌تر و مبتنی بر داده، می‌توانید بهینه‌سازی‌های موثری را اجرا کنید که منجر به افزایش سرنخ، تبدیل و درآمد شما می‌شود.

امتیاز خواندن: AI Analytics چیست؟

نمونه های قابل توجه از تجزیه و تحلیل تجویزی در عمل

اکنون با تعریف تجزیه و تحلیل تجویزی، مقایسه آن با انواع دیگر تجزیه و تحلیل و مزایای آن آشنا هستید. آیا آماده دیدن تجزیه و تحلیل داده های تجویزی در عمل هستید؟

در اینجا چهار نمونه از تجزیه و تحلیل تجویزی مورد علاقه ما آمده است:

1. امتیاز دهی

ایجاد سرنخ برای ایجاد تبدیل و فروش برای شرکت شما ضروری است. حتی مهم‌تر از آن، تولید سرنخ‌های باکیفیت بیشتر است که پتانسیل ایجاد بیشترین درآمد را برای کسب‌وکار شما دارند.

تجزیه و تحلیل داده های تجویزی برای کمک به پیش بینی میزان درآمدی که سرنخ های شما می توانند برای کسب و کار شما به دست آورند، بسیار مهم است. این فرآیند که به عنوان امتیازدهی سرنخ شناخته می شود، از تجزیه و تحلیل تجویزی برای تعیین مقدار عددی برای سرنخ های شما استفاده می کند. سرنخ هایی که بیشترین امتیاز را دارند برای کسب و کار شما ارزشمندتر هستند زیرا احتمال تبدیل شدن آنها وجود دارد.

در نتیجه، می‌بینید که کدام سرنخ‌ها می‌توانند بیشترین درآمد را برای کسب‌وکار شما داشته باشند، بنابراین می‌توانید روی تشویق آن‌ها برای خرید محصولات یا خدمات خود تمرکز کنید.

2. تولید محتوا

تجزیه و تحلیل تجویزی به شما کمک می کند تا تعیین کنید کدام نوع محتوا بیشتر برای مخاطبان شما جذاب است. به عنوان مثال، می توانید داده های صفحات وب خود را تجزیه و تحلیل کنید تا مشخص کنید کدام محتوا در وب سایت شما محبوب ترین است.

این اطلاعات بینش می تواند به شما کمک کند تعیین کنید که مخاطب شما به چه نوع محتوایی پاسخ می دهد، خواه ویدیوهای مربوط به خدمات شما باشد یا پست های وبلاگ در مورد نحوه استفاده از محصولات شما.

پس از آن می توانید محتوای بیشتری را ایجاد کنید که مخاطبان شما دوست دارند و باعث افزایش آگاهی و تعامل با نام تجاری شما می شود.

3. بهبود محصول و خدمات

بهبود مستمر محصولات و خدمات خود برای اطمینان از اینکه مشتریان و مشتریان شما بهترین تجربه را دارند برای بهبود وفاداری به برند شما ضروری است.

با تجزیه و تحلیل داده های تجویزی، می توانید از مشتریان خود نظرسنجی کنید و برای درک بهتر احساس مخاطبان در مورد محصولات و خدمات شما، بازخورد بخواهید.

سپس می توانید این داده ها را برای شناسایی اشتراکات و روندها تجزیه و تحلیل کنید. به عنوان مثال، ممکن است تعیین کنید که اکثر مشتریان شما فکر می کنند محصولات شما باید ماندگاری بیشتری داشته باشند.

در نتیجه، می توانید عمر مفید محصولات خود را بهبود بخشید تا بهترین تجربه را برای مشتریان خود تضمین کنید.

4. بازاریابی ایمیلی

ارسال ایمیل به مشتریان بالقوه و مشتریان فعلی شما یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ ارتباط با مخاطبان و پرورش سرنخ‌ها به سمت تبدیل است.

و تجزیه و تحلیل تجویزی می تواند به شما کمک کند کمپین های ایمیلی موثری را ارائه دهید که درآمد بیشتری را برای کسب و کار شما به ارمغان می آورد.

برای مثال، می‌توانید داده‌های کمپین‌های ایمیل قبلی خود را تجزیه و تحلیل کنید تا مشخص کنید کدام ایمیل‌ها، خطوط موضوعی و فراخوان‌های اقدام (CTA) بهترین عملکرد را با مشترکین شما داشته‌اند.

ممکن است متوجه شوید که ایمیل‌های شخصی‌شده با توصیه‌های محصول بر اساس علایق مشترکان شما بیشترین تبدیل را به همراه داشته است. در نتیجه، می توانید کمپین های ایمیل شخصی سازی شده بیشتری برای افزایش فروش برای کسب و کار خود ایجاد کنید.

کمپین های بازاریابی دیجیتال ما بر معیارهایی که بهبود می یابند تأثیر می گذارد نتیجه شما

مشاهده نتایج بیشتر

WebFX نتایج زیر را برای مشتریان به ارمغان آورده است:

3 میلیارد دلار

در درآمد مشتری

7.8 میلیون

سرنخ برای مشتریان ما

5.2 میلیون

تماس های تلفنی مشتری

همین امروز با تجزیه و تحلیل تجویزی شروع کنید

در WebFX، ما می دانیم که تجزیه و تحلیل نتایج بازاریابی و شناسایی گام های بعدی که باید برای افزایش درآمد خود بردارید، آسان نیست.

به همین دلیل است که ما خدمات تجزیه و تحلیل بازاریابی کاملاً برای شما انجام می دهیم. تیم برنده جوایز ما نظارت بر کمپین شما، تجزیه و تحلیل نتایج شما و بهینه سازی درآمدزایی را در حالی که شما بر اجرای کسب و کار خود تمرکز می کنید، انجام می دهد.

امروز با ما تماس بگیرید 888-601-5359 یا به صورت آنلاین با ما تماس بگیرید تا درباره اینکه چگونه آژانس تجزیه و تحلیل ما می تواند به رشد کسب و کار شما کمک کند بیشتر بدانید!

سئو PBN | خبر های جدید سئو و هک و سرور