Nvidia مرکز هوش مصنوعی ویتنام را در جنوب شرق آسیا باز می کند

(بلومبرگ) — بنیانگذار و مدیر اجرایی انویدیا شرکت جنسن هوانگ با افتتاح یک هوش مصنوعی مرکز تحقیق و توسعه در ویتنام با افزایش حضور شرکت در آسیای جنوب شرقی.

وزیر سرمایه گذاری ویتنام، نگوین چی دانگ، روز پنجشنبه در مراسم امضای قرارداد در هانوی گفت که این پروژه به همراه یک مرکز داده گروه ویتل که از فناوری انویدیا استفاده می کند، به توسعه هوش مصنوعی پیشرفته در کشور کمک خواهد کرد. فام مین چین، نخست وزیر ویتنام نیز در این مراسم حضور داشت.

هوانگ در نشستی با دانگ گفت: «انویدیا با ایجاد زیرساخت هوش مصنوعی، افزایش تعداد کارشناسان هوش مصنوعی در ویتنام و حمایت از استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی، هوش مصنوعی ویتنام را ارتقا خواهد داد.

هوانگ گفت که انویدیا واحد هوش مصنوعی Vingroup JSC VinBrain را نیز خریداری خواهد کرد که “نقطه شروع یک مرکز بزرگ طراحی آینده است.” VinBrain یک استارتاپ است که تمرکز آن شامل استفاده از هوش مصنوعی در زمینه پزشکی است.

هوانگ ارزشی برای خرید VinBrain ارائه نکرد. نمایندگان Vingroup بلافاصله در خارج از ساعات کاری عادی برای اظهار نظر در دسترس نبودند.

“امروز تولد Nvidia Vietnam است.” هوانگ اضافه کرد.

هوانگ پیش از آمدن به هانوی روز سه‌شنبه با نخست‌وزیر تایلند Paetongtarn Shinawatra دیدار کرد و با تقویت همکاری‌ها با این کشور از جمله کمک به توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی این کشور موافقت کرد.

مرتبط:آیا کارخانه‌های هوش مصنوعی برای یک مستاجر می‌توانند آخرین روند مرکز داده باشند؟

تور منطقه ای مدیر ارشد اجرایی انویدیا در حالی برگزار می شود که کشورهای آسیای جنوب شرقی بر سر فناوری های بزرگ رقابت می کنند. سرمایه گذاری ها برای تبدیل شدن به مرکز داده و هاب هوش مصنوعی. گروه داماک که توسط توسعه‌دهنده میلیاردر حسین ساجوانی حمایت می‌شود، در نظر دارد طی سه تا پنج سال آینده حدود 3 میلیارد دلار برای ساخت مراکز داده در مالزی، اندونزی و تایلند سرمایه‌گذاری کند.

دانگ گفت: “حمایت انویدیا در زمینه هوش مصنوعی به ویتنام کمک می کند نه تنها به اهداف توسعه خود در صنعت فناوری پیشرفته به طور کلی و در زمینه هوش مصنوعی به طور خاص دست یابد، بلکه به تقویت کل منطقه جنوب شرقی آسیا برای تبدیل شدن به یک مقصد نوآوری کمک می کند.”

سال گذشته، هوانگ به چین گفت که انویدیا پس از سرمایه‌گذاری 250 میلیون دلاری در ویتنام، به یک مرکز نیمه‌رسانا در ویتنام چشم دوخته است. در ماه آوریل، دولت ویتنام اعلام کرد که انویدیا در حال بررسی سه شهر ویتنام – هوشی مین، دانانگ و هانوی – است. مرکز هوش مصنوعی.

ویتنام درآمد سالانه بیش از 100 میلیارد دلار از صنعت نیمه هادی تا سال 2050 را هدف قرار داده است. طبق یک استراتژی ملی که در سال 2021 منتشر شد، دولت قصد دارد تا سال 2030 سه مرکز داده بزرگ و سه مرکز هوش مصنوعی راه اندازی کند.

هوانگ گفت: “داده های یک کشور باید منبع طبیعی و ملی آن در نظر گرفته شود.” ویتنام باید داده های شما را پردازش کند و آن را به هوش مصنوعی ویتنام برای صنعت و جامعه شما تبدیل کند.

مرتبط:آمازون 4 میلیارد دلار اضافی در شرکت AI Anthropic سرمایه گذاری می کند


Source link