Nothing phone (1) برای 12 ژوئیه راه اندازی شد

پس از یک سال نکات، تیزرها و افشاگری های عجیب، گوشی Nothing (1) به طور رسمی در تاریخ 12 جولای در یک سخنرانی اصلی پخش مستقیم عرضه می شود.

این تلفن (1) نشان‌دهنده اولین عرضه گوشی هوشمند از راه‌اندازی کارل پی است و دومین سخت‌افزار افزوده شده به خط Nothing است، پس از راه‌اندازی نسبتاً موفق هدفون بلوتوث گوش (1) در اواخر سال 2021.

مدیرعامل Pei در مصاحبه اخیر خود در مورد برخی از ویژگی های اصلی طراحی صحبت نکرد و نشان داد که تلفن (1) از یک شاسی آلومینیومی بازیافتی و قاب پشتی شفاف استفاده می کند. از دیگر مشخصات آن می توان به پردازنده کوالکام اسنپدراگون و شارژ بی سیم اشاره کرد. با این حال، مشخصات دیگر هنوز ناشناخته است.

با عنوان “هیچ چیز (رویداد): بازگشت به غریزه” ما انتظار داریم اولین نگاه واقعی خود را از تلفن (1) دستگاه دارای سیستم عامل Nothing و برخی از برنامه های کاربردی انحصاری در طول سخنرانی اصلی داشته باشیم. مزه این نسخه سبک وزن اندروید توسط لانچر Nothing Launcher کمی ارائه شده است که در حال حاضر برای همه گوشی های هوشمند دارای اندروید 11 یا بالاتر در دسترس است.

مانند بسیاری از محصولات جدید که در 24 ماه گذشته فاش شده است، Nothing این دستگاه اندرویدی جدید را در یک پخش زنده فقط آنلاین که در سایت nothing.tech در ساعت 16:00 BST / 11:00 ET / 8:00 PT برگزار می شود، رونمایی خواهد کرد.

درز قبلی توسط خرده فروشان اروپایی نشان می دهد که تلفن Nothing (1) با قیمتی در حدود 500 یورو در منطقه عرضه می شود و قرار است از 21 جولای به فروش برسد. به احتمال زیاد این قیمت گذاری روی مشخصات دستگاه تأثیر می گذارد. اشاره به این دارد که قطعاً میان رده خواهد بود.

اگر درست باشد، می‌توانیم شاهد عرضه گوشی Nothing (1) با پردازنده Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 به جای پردازنده پرچمدار سری Snapdragon 8 Gen 1 باشیم که شبیه به Pixel 5 در سال 2020 بود که از Snapdragon استفاده می‌کرد. 765G برای تطبیق اتصال 5G بدون افزایش قیمت درخواستی.

اطلاعات بیشتر در اندروید:

FTC: ما از پیوندهای وابسته خودکار برای کسب درآمد استفاده می کنیم. بیشتر.


برای اخبار بیشتر، 9to5Google را در YouTube بررسی کنید: