Google Play میلیونها جدیدترین برنامه، بازی و کتاب را برای مردم سراسر جهان دارد. برای خدمت به همه افرادی که از Google Play استفاده میکنند، باید مطمئن شویم که پلتفرم خود را طوری میسازیم که تا حد امکان در دسترس باشد – بهویژه برای بیش از 1.3 میلیارد نفر که با نوعی معلولیت زندگی میکنند. این به معنای ساختن با و برای افراد آن جامعه است.
از آنجایی که این ماه، ماه ملی آگاهی از اشتغال معلولان است، میخواهیم ویژگیها و برنامههای دسترسپذیری را در Google Play و برخی از کارمندان Google که آنها را میسازند برجسته کنیم.
برچسبهای دسترسپذیری که به شما کمک میکنند برنامههای مفید را پیدا کنید
برچسبهای دسترسپذیری در فروشگاه Play، کشف برنامهها و بازیهای قابل دسترس را با برچسبهایی که شامل اطلاعاتی مانند صفحهخوان مناسب، کمک شنوایی، ناتوانی در یادگیری و غیره هستند، آسانتر میکند. این برچسبها به کسانی که نیازهای متنوعی دارند کمک میکنند تا به راحتی برنامههایی را پیدا کنند که ابزارهای مفیدی برای یک نیاز خاص هستند (مانند یک برنامه رونویسی که برای افراد ناشنوا یا کم شنوا ساخته شده است) و هر برنامهای که در دسترس است (مانند یک بازی که صفحه خوان دوستانه است).
Karo Caran، یک مدیر برنامه دسترسی برای Google Play، به راه اندازی این ویژگی کمک کرد. او بهعنوان فردی که بینایی ضعیفی دارد، امیدوار است کاری که با تیمش برای راهاندازی این ویژگی انجام داده است به دیگران کمک کند تا برنامهها و بازیهای قابل دسترس را در Google Play آسانتر پیدا کنند، مانند چیزی که او هر روز استفاده میکند. برای مثال، آنها ممکن است برنامههای جدیدی مانند Aira Explorer را پیدا کنند، برنامهای که فردی نابینا یا کمبینا را با یک مترجم بصری حرفهای آموزش دیده برای کمک درخواستی متصل میکند.
ویژگیهای جدیدی طراحی شدهاند تا کتابهای Google Play را با ابزارهای دسترسپذیری کار کنند
Automagic یک ویژگی بهبود صفحه در Google Play Books است که به افرادی که از صفحه نمایش خط بریل که با Talkback در Android جفت شده است کمک می کند تا کتاب ها را پیمایش کنند و تجربه را برای همه بهتر می کند.
پیش از این، پیمایش اصلی در کتابهای Google Play با استفاده از کلیدهای ورودی بریل یا نقطهها برای پیمایش در میان موارد موجود در صفحه – مانند پاراگرافها، کلمات یا نویسهها، پشتیبانی میشد. با این حال، جابجایی از یک صفحه به صفحه دیگر نیاز به جابجایی از نمایشگر خط بریل به صفحه لمسی دارد و تجربه خواندن را کندتر می کند. Ankita Saxena، مهندس نرمافزار Play Accessibility، هنگام آزمایش کتابهای Google Play متوجه این مشکل شد و برای یافتن راهحل تلاش کرد. پس از نمونهسازی چند راهحل، Automagic راهاندازی شد و به کاربران این امکان را میدهد تا با استفاده از نمایشگر بریل با Talkback کل تجربه کتابخوانی را طی کنند.
فرآیند طراحی که باعث می شود محصولات جدید برای همه بهتر عمل کنند
Reading Practice، یک ویژگی جدید در کتابهای Google Play، به خوانندگان مبتدی کمک میکند تا واژگان و مهارتهای تلفظ را بهبود بخشند، به لطف کارمندان Google مانند کوین هاوالد، با در نظر گرفتن قابلیت دسترسی طراحی و ساخته شده است. کوین، یک مهندس نرمافزار برای برنامه اندروید Play Books و یک فرد دارای معلولیت، با تیم سازنده Reading Practice کار کرد تا طرح محصولی را که برای افراد با طیف وسیعی از تواناییها کار میکند، ترکیب کند – این شامل ملاحظات طراحی برای دیداری و شنیداری بود و نیازهای دسترسی شناختی. به عنوان بخشی از نقش خود، کوین برای شناسایی موانع دسترسی، بازبینی کد و مهندسان مربی کار می کند تا اطمینان حاصل شود که دسترسی بخشی جدایی ناپذیر از فرآیند طراحی ویژگی های Google Play است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویژگیهای دسترسپذیری در محصولات Google، از صفحه دسترسپذیری محصول ما دیدن کنید.