Google تعدادی از به روزرسانی های بخش Analytics Product را در مرکز Google Merchant Next انجام داده است. تبدیل های ارگانیک به خریدها تغییر نام داده اند. به علاوه ، Google به شما امکان می دهد تا به جای محصولات و برچسب ها ، ترافیک PDPSM را مشخص کنید.
بردی کلارک این به روزرسانی ها را در کانال Serpalerts خود در X منتشر کرد و نوشت: “Google در حال ارائه تغییرات اضافی تجزیه و تحلیل در GMC بعدی است.” وی افزود: “اکنون جایگزینی” تبدیل “با” خریدها “همراه با مشخص کردن ترافیک آن به PDP ها (به جای محصولات) و برچسب ها وجود دارد.”
در اینجا تصویری است که وی از این تغییرات ارسال کرده است:
همچنین باید توجه داشته باشم که تنظیمات تبدیل به تنظیم رویداد اصلی در مرکز بازرگان Google تغییر نام داده است. این تغییر توسط امانوئل فلوسی مشاهده شد که در مورد این موضوع در LinkedIn ارسال کرد و این گرافیک از آن تغییر را به اشتراک گذاشت:
بحث و گفتگوی انجمن در X و LinkedIn.