بلایای طبیعی، مانند سیل، به دلیل تغییرات آب و هوایی بر تعداد و شدت آنها افزوده می شود و امنیت و معیشت مردم را تهدید می کند. تخمین زده می شود که سیل سالانه بیش از 250 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار می دهد و حدود 10 میلیارد دلار خسارت اقتصادی ایجاد می کند.
به عنوان بخشی از کارمان برای استفاده از هوش مصنوعی برای مقابله با بحران آب و هوا، امروز در حال گسترش قابلیتهای پیشبینی سیل به 80 کشور هستیم. با اضافه شدن 60 کشور جدید در سراسر آفریقا، منطقه آسیا-اقیانوسیه، اروپا و آمریکای جنوبی و مرکزی، پلتفرم Flood Hub ما اکنون شامل برخی از مناطقی است که بیشترین درصد جمعیت در معرض خطر سیل را دارند و آب و هوای شدیدتری را تجربه می کنند. با پوشش 460 میلیون نفر در سراسر جهان.
دولتها، سازمانهای کمکرسان و افراد میتوانند از Flood Hub برای انجام اقدامات به موقع و آماده شدن برای سیل رودخانهها استفاده کنند، با مشاهده دادهها و پیشبینیهای محلی مربوط به سیل تا 7 روز قبل – افزایشی نسبت به سال گذشته، زمانی که اطلاعات فقط 48 ساعت در دسترس بود. از پیش.
هوش مصنوعی Flood Hub از منابع داده های متنوع و در دسترس عموم مانند پیش بینی آب و هوا و تصاویر ماهواره ای استفاده می کند. سپس این فناوری دو مدل را ترکیب میکند: مدل هیدرولوژیک، که میزان آب جاری در رودخانه را پیشبینی میکند، و مدل طغیان، که پیشبینی میکند چه مناطقی تحت تأثیر قرار خواهند گرفت و عمق آب چقدر خواهد بود.
ما در تلاش هستیم تا هشدارهای پیشبینی سیل را در جستجو و Maps گسترش دهیم تا این اطلاعات را در مواقعی که بیشتر به آن نیاز دارند در دسترس مردم قرار دهیم.
استفاده از هوش مصنوعی برای کمک به مردم برای آماده شدن برای سیل
در سال 2018، پیشبینی سیل را در هند آغاز کردیم و به بنگلادش گسترش یافتیم تا به مبارزه با خسارتهای فاجعهبار ناشی از سیلهای سالانه کمک کنیم. با توجه به پیشرفتها در مدلهای پیشبینی هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی جهانی، در سال 2022 فناوری خود را به 18 کشور دیگر گسترش دادیم و راه را برای گسترش جهانی امروز هموار کردیم.
Flood Hub بخشی از کار واکنش به بحران ما است تا مردم را در لحظات حساس به اطلاعات و منابع قابل اعتماد دسترسی داشته باشند – از جمله آتشسوزیها و زلزلهها. برای بیش از یک دهه، ما با کارکنان خط مقدم و اورژانس برای توسعه فناوری و برنامههایی همکاری میکنیم که به مردم کمک میکند تا مردم را ایمن، آگاه و دور از آسیب نگه دارند.
علاوه بر این، برای کمک به حمایت از جوامعی که در برابر سیل آسیبپذیر هستند اما ممکن است به تلفن هوشمند یا اینترنت دسترسی نداشته باشند، Google.org با سازمانهایی مانند فدراسیون صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر، انجمن صلیب سرخ هند و تیم اقتصاد مشمول همکاری میکند. دانشگاه ییل برای تقویت دامنه هشدارهای Flood Hub، شبکههای هشدار آفلاین از داوطلبان آموزش دیده، مشوق و مورد اعتماد جامعه را برپا میکند. جدیدترین نتایج تیم در ییل و غیرانتفاعی محلی یوگانتر نشان داد که جوامع دارای داوطلبان محلی 50 درصد بیشتر احتمال دارد که هشدارها را قبل از رسیدن آب به منطقه خود دریافت کنند – عاملی که میتواند تفاوت مرگ یا زندگی ایجاد کند.
همانطور که ما به بهبود مدل های جهانی مبتنی بر هوش مصنوعی خود برای پیش بینی سیل ادامه می دهیم، به حمایت از جوامع در معرض خطر با فناوری برای کاهش اثرات تغییرات آب و هوا ادامه خواهیم داد.