چگونه اشتراک‌گذاری فایل‌ها را با دستگاه‌های اطراف آسان‌تر می‌کنیم

آیا Nearby Share فقط در تلفن من کار می کند؟

جواب منفی! می‌توانید از Nearby Share در تلفن‌ها و رایانه‌های لوحی Android و همچنین دستگاه‌های دارای سیستم عامل Chrome استفاده کنید. ما همچنین سخت در تلاش هستیم تا Nearby Share را به دستگاه‌هایی که بیشتر استفاده می‌کنید و می‌خواهید فایل‌ها را با آن‌ها به اشتراک بگذارید بیاوریم، و این شامل پشتیبانی از پلتفرم‌های بیشتری مانند رایانه‌های شخصی ویندوز در طول زمان می‌شود.

اگر تلفن من سرویس اینترنت نداشته باشد، آیا باز هم می توانم عکس خنده داری که دوستم از من در مسیر پیاده رویمان گرفته است، بگیرم؟

کاملا! Nearby Share حتی زمانی که سرویس اینترنت ندارید کار می کند. ما از انواع فناوری‌های اتصال، از جمله بلوتوث، وای‌فای، NFC، UWB و WebRTC استفاده می‌کنیم تا به‌طور خودکار راهی کارآمد پیدا کنیم تا دوستتان عکس را برای شما ارسال کند، حتی اگر آنلاین نیستید.

آیا کسی می تواند برای من فایل بفرستد؟

راه های مختلفی برای به اشتراک گذاری و دریافت فایل ها وجود دارد و همه چیز بستگی به آنچه شما می خواهید دارد. با Nearby Share، مجموعه‌ای از تنظیمات نمایان بودن دستگاه را ارائه می‌دهیم تا بتوانید بر حریم خصوصی خود و نحوه ظاهرتان برای دیگران کنترل داشته باشید. دستگاه شما می تواند برای همه، زیرمجموعه ای از مخاطبین یا فقط دستگاه های خودتان قابل مشاهده باشد.

برای همه، می توانید انتخاب کنید که این حالت به طور موقت یا همیشه روشن باشد. این بدان معنی است که اگر به تازگی با شخصی آشنا شده اید و او در مخاطبین شما ذخیره نشده است، اما می خواهید از او عکس بگیرید، می توانید این را فعال کنید تا از او بخواهید فایلی را برای شما ارسال کند. سپس، تنظیمات شما به طور خودکار به آخرین تنظیمات استفاده شده شما برمی گردد. اگر تنظیم خود را همیشه روی همه تنظیم کرده‌اید، در صورتی که بخواهید آن را تغییر دهید، یادآوری برای شما ارسال می‌کنیم.

در بخش مخاطبین، این گزینه را دارید که دستگاهتان برای همه مخاطبین ذخیره شده قابل مشاهده باشد، یا می توانید فقط زیر مجموعه ای از مخاطبین را انتخاب کنید تا قابل مشاهده باشند. و آخرین گزینه، دستگاه‌های شما، به شما امکان می‌دهد فقط برای سایر دستگاه‌هایی که به حساب Google شما وارد شده‌اند قابل مشاهده باشید.

آیا می توانم برای کسی فایل بفرستم؟

درست مانند نحوه محافظت از حریم خصوصی شما با کنترل افرادی که می توانند شما را کشف کنند، شما همچنین می توانید فایل ها را با دستگاه هایی که برای شما قابل مشاهده است به اشتراک بگذارید.

برای محافظت از حریم خصوصی خود، تصویر نمایه حساب Google شما فقط برای افرادی که در لیست مخاطبین شما هستند قابل مشاهده خواهد بود. دیگران یک نماد دستگاه عمومی را در کنار نام دستگاهی که برای خود انتخاب می‌کنید، می‌بینند. به این ترتیب، لازم نیست نگران افشای اطلاعات حساب خود مانند هنگام اشتراک‌گذاری مسیرها با یک غریبه باشید.

اما صبر کنید – می ترسم اگر دستگاهم را برای همه قابل مشاهده بگذارم، غریبه ها چیزهای نامناسبی برای من ارسال کنند. چگونه می توانم محافظت کنم؟

همانطور که اشاره کردم، می توانید تنظیمات دید خود را با گزینه های موجود در Nearby Share کنترل کنید. ما همچنین ویژگی های دیگری را برای محافظت از حریم خصوصی شما ارائه می دهیم. با Nearby Share، ابتدا به شما نشان می‌دهیم چه کسی می‌خواهد فایلی را برای شما ارسال کند و نام فایل چیست، و تنها پس از پذیرش انتقال، عکس یا ویدیوی واقعی را به شما نشان می‌دهیم. به این ترتیب، اگر جایی عمومی هستید و درخواست اشتراک‌گذاری دریافت می‌کنید، هرگز مجبور نخواهید بود پیش‌نمایش چیزی را که نمی‌خواهید ببینید، مگر اینکه ابتدا آن را بپذیرید. و اگر خود را برای همه قابل مشاهده کرده اید، با یک ضربه سریع می توانید آن را خاموش کنید و از دریافت درخواست های اشتراک گذاری از افرادی که به آنها اعتماد ندارید، خودداری کنید.