پخش مستقیم Auracast مستقیماً با اندروید به سمعک ها پخش می شود

برای افرادی که از سمعک استفاده می کنند ، عدم توانایی جریان مستقیم به دستگاه های شنوایی می تواند افراد را بیرون بیاندازد یا موانعی برای اطلاعات مهم ایجاد کند ، خواه در یک کلاس ، ایستگاه قطار یا کنسرت باشد.

اکنون ، Android از Auracast ، یک فناوری بلوتوث جدید پشتیبانی می کند که از تلفن شما استفاده می کند تا ارتباط مستقیم از سمعک ها به پخش صوتی از مکانهای شلوغ و عمومی را فعال کند. این همچنین به این معنی است که از پیش تنظیم سمعک ، که در تنظیمات تلفن شما موجود است ، می تواند به راحتی در مورد پخش ها برای شخصی سازی جریان های شنوایی شما اعمال شود. و گسترش کار ما با Bluetooth SIG برای استفاده از آخرین فناوری صوتی LE ، ما به دستگاه های پیکسل 9 امکان اتصال به پخش از طریق کدهای QR را می دهیم – حذف نیاز به ورود به تنظیمات شما.

برای استفاده از Auracast ، SAICS SAIGIO AUDIO سازگار با Audio از شرکت هایی مانند GN شنوایی و Starkey با دستگاه های Samsung Galaxy خود با یک UI 7 و Android 15 یا Pixel 9 دستگاه های Android 16 Beta را اجرا کرده و از پخش کننده های Auracast از پخش کننده های تلویزیونی سازگار یا مکانهای عمومی استفاده کنید.

Source link