بهترین راه برای ایمن سازی حساب های آنلاین من چیست؟
رمز عبور شما همیشه اولین خط دفاعی است. به همین دلیل است که استفاده از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد برای هر یک از حساب های آنلاین خود بسیار مهم است. کارشناسان امنیتی توصیه می کنند از یک مدیر رمز عبور برای ایجاد و ذخیره گذرواژه ها استفاده کنید تا مجبور نباشید آنها را به خاطر بسپارید.
Google Password Manager قبلاً در مرورگر کروم و هر دستگاهی که روی سیستم عامل اندروید اجرا می شود تعبیه شده است. عملکرد تکمیل خودکار آن با انجام یک تطابق دقیق روی نام دامنه، لایه دیگری از محافظت را فراهم می کند. به عبارت دیگر، اگر تشخیص دهد که URL وب سایت جعلی است، اجازه نمی دهد رمز عبور شما به صورت خودکار تکمیل شود.
راستیآزمایی ۲ مرحلهای (۲SV) یکی دیگر از راههای اثباتشده برای کاهش ریسک حسابهای در معرض خطر است. اگر 2SV را فعال کردهاید، Google از شما میخواهد مرحله دوم را برای تأیید اینکه واقعاً شما هستید، انجام دهید، مانند ارسال یک کد منحصر به فرد به ایمیل یا تلفن خود. در سال 2021، شاهد کاهش 50 درصدی حسابهای در معرض خطر در میان کاربران دارای 2SV در مقایسه با افرادی بودیم که از این ویژگی استفاده نمیکردند.
و برای همه کاربران حساب Google، ابزار Security Checkup به شما کمک می کند تا یک نمای کلی از وضعیت امنیت حساب خود داشته باشید، درست مانند یک چکاپ سالانه سلامتی پزشک. این شامل اطلاعاتی مانند دستگاههایی است که به حساب شما وارد شدهاند، هرگونه فعالیت غیرمعمول در حساب شما، یا کدام برنامههای غیر Google به حساب شما مرتبط شدهاند، و به آمادهسازی حساب شما برای بازیابی در صورت وجود گذرواژههای به خطر افتاده کمک میکند.
چگونه از کلاهبرداری و تلاش های فیشینگ جلوگیری کنم؟
با افزایش سریع فعالیت دیجیتال در طول همهگیری، کلاهبرداریهای آنلاین در سال 2020 به بالاترین حد خود رسید و به اوج خود به ویژه در آسیا و اقیانوسیه ادامه داد. در واقع، سنگاپور در سال گذشته بیشترین علاقه جست و جو به کلاهبرداری را در سطح جهان داشت و پس از آن بسیاری از کشورهای منطقه در رتبه های بعدی قرار داشتند.
کلاهبرداران اغلب از پیام های فریبنده با پیوندهای فیشینگ برای سرقت اطلاعات حساب آنلاین شما استفاده می کنند. برای کمک به جلوگیری از آن، محصولات و پلتفرمهای Google دارای ویژگیهای ضد فیشینگ هستند که طراحی آنها تعبیه شده است.
به عنوان مثال، فیلترهای هرزنامه جیمیل که توسط هوش مصنوعی پشتیبانی می شود، از افراد در برابر نزدیک به 15 میلیارد پیام ناخواسته در روز محافظت می کند و بیش از 99.9 درصد از هرزنامه ها، فیشینگ و بدافزارها را به طور خودکار مسدود می کند. یا اگر از یک دستگاه تلفن همراه Android استفاده میکنید، Google Play Protect داخلی – پرکاربردترین راه حل ضد بدافزار در جهان – روزانه 125 میلیارد برنامه را اسکن میکند. و Google Safe Browsing که در Chrome تعبیه شده و توسط مرورگرهای دیگر استفاده میشود، هر روز میلیاردها URL را بررسی میکند تا با نشان دادن پیامهای هشدار برای دامنههای بالقوه خطرناک، به شما کمک کند تا وبسایتهای ناامن را شناسایی کنید.
چگونه می توانم درباره ایمنی آنلاین بیشتر بیاموزم؟
برای جلوگیری از افتادن در این تله ها، یادگیری نحوه استفاده از ابزارهای امنیتی و پاسخ به پیام های مشکوک یا تهدیدات احتمالی ضروری است. به همین دلیل است که ما منابعی را در مرکز ایمنی برای شما جمع آوری کرده ایم.
فناوری به تنهایی نمی تواند این چالش ها را حل کند، به همین دلیل است که ما به آموزش و تجهیز مردم به دانش ایمنی آنلاین کمک می کنیم. از طریق Google.org، بازوی بشردوستانه Google، از بسیاری از سازمانهای تأثیر اجتماعی در سراسر آسیا-اقیانوسیه حمایت کردهایم تا به مردم کمک کنیم درباره ایمنی آنلاین و کارهایی که میتوانند برای محافظت از خود انجام دهند بیشتر بیاموزند. این سازمان ها عبارتند از: بنیاد آسه آن، مرکز بررسی اطلاعات تایوان. شورای خدمات اجتماعی هنگ کنگ در هنگ کنگ؛ مافیندو در اندونزی؛ انجمن اینترنت ایمن در ژاپن؛ و Collective Good Foundation، HelpAge India، و Point of View در هند. ما مفتخریم که از این سازمانهای تأثیر اجتماعی برای کمک به ایجاد اینترنت امنتر برای همه حمایت میکنیم.