5 دلیل بازگشت مجدد ابرها باید بخشی از تحول دیجیتال باشد

اگر در حال ترسیم نمودار a بودید استراتژی تحول دیجیتالی پنج یا 10 سال پیش ، شانس بسیار خوبی وجود دارد که مهاجرت به ابر در مرکز آن قرار داشته باشد. با این حال ، امروزه ، اکثریت قریب به اتفاق مشاغل در فضای ابری هستند-و همیشه آنطور که آنها در نظر داشتند کار نمی کند. برای ادامه مسیر تحول دیجیتالی ، سازمانهای آینده نگر ممکن است بخواهند بازگرداندن ابر را در نظر بگیرند. با بازگرداندن حجم کاری ابر ، سازمان ها می توانند اشتباهاتی را که در مراحل اولیه تحول دیجیتال مرتکب شده اند ، برطرف کنند. در اینجا دلیل بازگرداندن ابرها باید بخشی از آن باشد تحول دیجیتالی مدرن.

تحول دیجیتال و ابر

رایانش ابری و تحول دیجیتال تمایل دارند دست به دست هم دهند. برای هر شغلی که قبلاً از ابر استفاده نمی کند ، مهاجرت به محیط های ابری یک راه واضح برای پیشبرد تحول دیجیتال است.

هرچند امروزه اکثر مشاغل باعث افزایش ابر شده اند 94 درصد از شرکت ها اکنون از سرویس ابری استفاده می کنید. در همین حال ، مشاغل کوچکتر که به طور سنتی نیازی به یک محیط ابری عمومی در مقیاس کامل ندارند ، به طور فزاینده ای از راه حل های مبتنی بر ابر مانند استفاده می کنند دسکتاپ به عنوان یک سرویس و ذخیره سازی ابری

اگر بخواهید مزایای ابر را به عنوان مبنایی برای ایجاد تحول دیجیتالی امروز مطرح کنید ، در این صورت ، صدایی دور از دسترس به نظر می رسد. مانند این است که به شرکت ها بگویید که باید از رایانه استفاده کنند.

بازگشت مجدد ابر: به معنای پایان تحول دیجیتالی است

در عوض ، تمرکز بر رویکردی نوآورانه تر در رابطه بین ابر و تحول دیجیتالی است بازگرداندن ابرها، که به معنی مهاجرت بارهای کاری از ابر به محیطهای داخلی است.

بازگرداندن ابر یک مفهوم کاملاً جدید نیست ، اما اینطور است افزایش محبوبیت در سالهای اخیر. دلیل اصلی آن واضح است: پس از اینکه مشاغل به عنوان ابزاری برای پیگیری تحول دیجیتالی به ابر رفتند ، بسیاری متوجه شده اند که ابر همیشه همه اهداف تحول دیجیتالی آنها را قادر نمی سازد.

به همین دلیل ، بازگرداندن بارهای عمومی ابر به صورت پیش فرض-یا به معماری ترکیبی ، که نوعی تغییر در بازگشت مجدد ابر است-باید امروزه جزء بسیاری از استراتژی های تحول دیجیتالی بسیاری از سازمان ها باشد.

در اینجا پنج راه وجود دارد که به کمک آنها بازگشت ابر می تواند تحول دیجیتالی را پیش ببرد.

1. بهبود عملکرد برنامه و تجربه کاربر

ابر می تواند عملکرد برنامه را-و به طور گسترده ، تجربه کاربر-را از جهاتی بهبود بخشد. مهمتر از همه ، دسترسی به منابع نامحدود در صورت تقاضا را فراهم می کند ، که در شرایطی که تقاضا برای برنامه شما به طور ناگهانی به حداکثر می رسد بسیار عالی است.

اما ابر همچنین دارای اشکالات ذاتی در عملکرد است ، به ویژه در مورد شبکه. انتقال داده ها بین مراکز داده ابری و سایر سایت ها به طور نسبی زمان زیادی طول می کشد.

گاهی اوقات ، بازگرداندن ابر ممکن است راهی برای بهبود عملکرد باشد. به عنوان مثال ، اگر کسب و کار شما یک برنامه داخلی را که توسط کارکنان مورد استفاده قرار می گیرد ، مستقر کند ، ممکن است با میزبانی برنامه در محیط داخلی ، جایی که می تواند در مجاورت کاربران خود اجرا شود ، از عملکرد بهتری برخوردار شوید. اگر در ابر است ، مشکلات تاخیر شبکه و پهنای باند ممکن است به ضعیف ترین حلقه در تجربه کاربری شما تبدیل شود.

2. افزایش کارایی مالی

در روزهای اولیه ابر و تحول دیجیتالی ، بسیاری از مدیران مالی با این ایده فروختند که ابر بودجه بندی فناوری اطلاعات را ساده می کند و به منابع زیادی اجازه می دهد تا به یک مدل هزینه ساده پرداخت بپردازند. روزهای هزینه های سرمایه ای دردناک و برنامه های استهلاک پیچیده گذشته بود.

درست است که ابر امور مالی را از این طریق ساده می کند. اما این لزوما به این معنا نیست که ابر مقرون به صرفه ترین راه برای استقرار هر نوع منبع فناوری اطلاعات است. هزینه کلی مالکیت شما برای سرورها ، رسانه های ذخیره سازی و زیرساخت های شبکه در صورت میزبانی برخی منابع در خانه ممکن است کمتر شود.

شایان ذکر است که اگرچه مدل های هزینه ابری محاسبات capex را حذف می کنند ، اما پیچیدگی خود را معرفی می کنند. صورتحساب های ابری بر اساس a است مجموعه ای از هزینه های پیچیده و نرخ استفاده. منابع میزبانی شده در محل مشمول این نوع پیچیدگی هزینه نیستند.

3. بهبود فرهنگ سازمانی

ایجاد فرهنگ سازمانی منسجم گاهی هدف ابتکارات تحول دیجیتال است. در اینجا ، ابر ممکن است با سهولت در سازمانها برای استقرار بسترهای همکاری که ارتباط را ساده تر می کند ، کمک کند. ابر همچنین می تواند محیط کسب و کار ثابتی را برای مشاغل بزرگ فراهم کند ، که به نوبه خود فرهنگ قوی تری را در واحدهای تجاری پراکنده ایجاد می کند.

اما ابر همچنین می تواند فرهنگ سازمانی را از جهاتی تهدید کند. مهمتر از همه ، ابر باعث می شود کاربران یا گروههای مختلف بتوانند سیستم های فناوری اطلاعات خود را ایجاد کنند ، به ویژه در سازمان هایی که فاقد کنترل های قوی مدیریت فناوری اطلاعات هستند. در ابر ، هر کارمندی می تواند به سرعت هر نوع منبع یا برنامه ای را با کمی نظارت راه اندازی کند. این در محل کار صادق نیست ، جایی که معمولاً نمی توانید بروید و سرور سرکش را بدون توجه کسی به راه بیندازید.

از این منظر ، محیط های IT داخلی می توانند فرهنگهای سازگارتری را ترویج دهند ، حداقل در مورد منابع فناوری اطلاعات که به پیشبرد این فرهنگ ها کمک می کند.

4. قابلیت حرکت/تغییر سریعتر

درست است که ابر چابکی را قادر می سازد و تغییرات سریعتر را حداقل در برخی موارد خاص ترویج می دهد. وقتی می توانید سرورها یا فضای ذخیره سازی را در عرض چند دقیقه مستقر کنید نه اینکه نیاز به ایجاد و ایجاد زیرساخت فیزیکی داشته باشید ، حرکت سریع آسان است.

با این حال ، ابر همچنین می تواند از نظر جنبه ای چابکی را زیر سال ببرد: هنگامی که روی یک پلتفرم خاص ابر سرمایه گذاری می کنید ، اغلب حرکت به پلت فرم دیگر دشوار است. مطمئناً اگر از محیطی نسبتاً عمومی و در مقیاس کوچک برخوردار باشید ، مهاجرت ماشین های مجازی از مثلاً AWS EC2 به Azure Virtual Machines بسیار آسان است. اما اگر هزاران ماشین مجازی و شبکه ابری وسیع ، IAM و تنظیمات نظارت بر آنها دارید ، نمی توانید فقط تصاویر خود را برداشته و در یک روز به یک ابر دیگر منتقل شوید.

البته ، تغییر محیطهای پیش از لزوماً آسان نیست. اما اگر به روش صحیح ساخته شوند ، می توانند باشند. به عنوان مثال ، اگر همه چیز را در Kubernetes میزبانی می کنید و از ابزارهای تخصصی Kubernetes یا پیکربندی هایی که فقط در توزیع های خاصی کار می کنند اجتناب می کنید ، می توانید به راحتی بین محیطهای پیش فرض و ابر حرکت کنید ، زیرا Kubernetes در همه جا کار می کند.

بنابراین ، برای فعال کردن تغییرات سریعتر ، بازگرداندن بارهای کاری ابر به پلتفرمی مانند Kubernetes را در نظر بگیرید.

5. افزایش امنیت

این ایده که امنیت ذاتا کمتر از on-prem است ، که زمانی برخی از مشاغل را از پذیرش کامل ابر باز می داشت ، یک افسانه است.

با این حال ، یک مزیت امنیتی کلیدی که محیطهای پیش از آن ارائه می دهند این است که می توان آنها را به طور کامل از شبکه جدا کرد. محیط های ابری عمومی نمی توانند-تقریباً طبق تعریف ، همیشه از یک شبکه به هر طریقی قابل دسترسی هستند.

برای انواع خاصی از حجم کار ، این یک چالش است. به عنوان مثال ، اگر پشتیبان گیری از داده ها ایجاد می کنید و می خواهید امنیت آنها را به حداکثر برسانید ، بهتر است آنها را در زیرساخت های داخلی که “از هوا” از اینترنت استفاده می شود ، ذخیره کنید. در آنجا ، تا زمانی که آن را قطع کنید ، تهدیدهای ناشی از شبکه غیرقابل نفوذ است.

نتیجه گیری: بازاندیشی در مورد ابر

مطمئناً ، ابر در سالهای آینده بخش مرکزی اکثر استراتژی های تحول دیجیتال باقی خواهد ماند. من اینجا نیستم که به شما بگویم استفاده از ابر را به کل متوقف کنید.

با این حال ، ارزش ارزیابی استراتژی ابری خود را برای شناسایی نقاط ضعف آن دارد. در برخی موارد ، ممکن است متوجه شوید که بازگرداندن ابر به شما امکان می دهد به اهداف تحول دیجیتالی برسید که حرکت اولیه شما در ابر قادر به انجام آنها نبود.

سئو PBN | خبر های جدید سئو و هک و سرور