3 هنرمند از طریق عکاسی گمانه‌زنی، تصاویر هوش مصنوعی را دوباره تصور می‌کنند

در اوایل سال 2024، استودیوی Envisioning در گوگل از سه هنرمند – فرح القاسمی، چارلی انگمن و مکس پینکرز – دعوت کرد تا مجموعه‌ای با عنوان «تصاویر جایگزین از هوش مصنوعی» ایجاد کنند. هدف این پروژه کشف پتانسیل عکاسی برای ایجاد بازنمایی‌های بصری جدید از هوش مصنوعی بود، به‌ویژه با تمرکز تجربیات انسانی و روابط ما با این فناوری، فراتر از تصاویر متعارف.

نیاز به تصاویر جایگزین هوش مصنوعی

تصاویر کلیشه ای از هوش مصنوعی در اینترنت فراوان است، که اغلب شامل تصاویر تراشه ها، شبکه های عصبی و روبات ها می شود. در حالی که این نمایش‌ها رایج هستند، آنها فقط یک نگاه اجمالی سطحی به فناوری ارائه می‌دهند، که اغلب تصورات غلط را تقویت می‌کنند و نمی‌توانند هم پتانسیل واقعی و هم چالش‌های آن را به تصویر بکشند. همانطور که هوش مصنوعی به طور فزاینده ای در زندگی ما ادغام می شود، مهم است که در نظر بگیریم که چگونه تصاویر بصری درک و تعامل ما با این فناوری را شکل می دهند. با این پروژه، ما می‌خواستیم به طور مشترک با هنرمندان بررسی کنیم که چگونه عکاسی می‌تواند به افراد در ارتباط متفاوت با هوش مصنوعی کمک کند.

نمایشگاه “تصاویر جایگزین هوش مصنوعی”.

«تصاویر جایگزین هوش مصنوعی» مجموعه‌ای از عکس‌ها را ارائه می‌کند که دیدگاه‌های جدید و جهانی را در مورد هوش مصنوعی ارائه می‌کند. همه 15 اثر این پروژه اکنون تا 6 ژانویه 2025 در مرکز بین المللی عکاسی (ICP) در شهر نیویورک به نمایش گذاشته شده است. اما در زیر می توانید آن را به صورت دیجیتالی نیز کاوش کنید.

فرح، چارلی و مکس از عکاسی گمانه‌زنی استفاده کردند که به تکنیک‌هایی مانند صحنه‌های صحنه‌ای و دستکاری دیجیتال اشاره دارد، در حالی که به ترتیب از مردم امارات متحده عربی، غنا و بلژیک عکس می‌گرفتند.

ما به دلیل تخصص خود در استفاده از عکاسی برای پر کردن شکاف بین واقعیت و تخیل انتخاب شده‌ایم، از عکاسان خواستیم به یک سوال اساسی پاسخ دهند: امروز و فردا چه رابطه‌ای با فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی داریم؟

تا به امروز، AI به طور معمول به عنوان چیزی که تا حد زیادی نامرئی یا غیرقابل عکاسی است مشخص شده است. این عکس‌ها به‌عنوان نمونه‌هایی از بازتاب‌های اجتماعی عمل می‌کنند و نشان می‌دهند که هر هنرمند چگونه جوامع مختلف مرتبط با هوش مصنوعی را تصور می‌کرد. امید ما این است که آنها جرقه گفتگوهای عمومی سازنده ای را در مورد اینکه تعامل با هوش مصنوعی چه احساسی در ما ایجاد می کند، ایجاد کنند.

فرح القاسمی

رویکرد فرح القاسمی این است که تصور کنیم چگونه درک ما از جهان طبیعی و از یکدیگر ممکن است از زبان یا توصیف پیشی بگیرد. کار او که در ابوظبی فیلم‌برداری شده است، تلاشی برای اغراق‌آمیز بودن حضور هوش مصنوعی ندارد، بلکه به بررسی راه‌هایی می‌پردازد که ممکن است ما را قادر به برقراری ارتباط با دیگران فراتر از محدودیت‌های صفحه نمایش کند.

Source link