سهام خصوصی به آفریقا علاقه نشان می دهد | دانش مرکز داده

(بلومبرگ) — رئیس آندیل نگکابا گفت که شرکت خرید Convergence Partners 296 میلیون دلار برای خرید دارایی های فناوری آفریقا جمع آوری کرده است.

نگکابا در مصاحبه‌ای گفت که افزایش سرمایه، یکی از اولین صندوق‌های سهام خصوصی تضمین شده برای کشورهای جنوب صحرای آفریقا در سال جاری، کل وجوه تحت مدیریت در Convergence را به حدود 600 میلیون دلار می‌رساند. او گفت که پول جدید عمدتا از سرمایه گذاران قبلی، آژانس های توسعه و صندوق های بازنشستگی در ایالات متحده، بریتانیا، اروپا و آفریقا است.

Ngcaba گفت: “ما به دنبال سرمایه گذاری در دارایی های فناوری از مراکز داده گرفته تا فیبر نوری در خشکی و دریا هستیم.” ما قبلاً خط لوله‌ای از اهداف را برای پول شناسایی کرده‌ایم.»

آفریقا سریع‌ترین جمعیت در حال رشد را در جهان دارد، به طوری که جوانان با فن‌آوری بیشتر به طور فزاینده‌ای از تلفن همراه خود برای دسترسی به خدمات از بانکداری تا خرید استفاده می‌کنند. نگکابا با اشاره به شکاف بین کسانی که به رایانه و اینترنت دسترسی دارند و کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند، گفت: قاره تا سال 2030 به 700 مرکز داده دیگر و به طور کلی حدود 100 میلیارد دلار سرمایه گذاری تا آن زمان برای رفع شکاف دیجیتالی نیاز دارد. .

او گفت: “این شکاف در سرمایه گذاری است و همگرایی می خواهد در تامین بخشی از سرمایه برای رسیدگی به این موضوع مشارکت داشته باشد.”

  رشد مداوم در سرمایه گذاری های فناوری آفریقا

در حالی که سازندگان معاملات سهام خصوصی در سال‌های اخیر صدها میلیارد دلار برای استقرار در سراسر جهان جمع‌آوری کرده‌اند، صندوق‌ها در مورد سرمایه‌گذاری در آفریقا محتاط‌تر بوده‌اند. برخی از شرکت های بزرگ، از جمله Carlyle Group و Blackstone Inc.، قرار گرفتن در معرض این قاره را کاهش دادند.

مطالب پیشنهادی  بک لاگ های زنجیره تامین سخت افزار - AWS و مایکروسافت راه حل هایی دارند | دانش مرکز داده

صندوق‌های دیگری مانند Helios Investment Partners و Development Partners International LLP مقادیر زیادی سرمایه در این قاره مستقر کرده‌اند. اواخر سال گذشته، شرکای توسعه 900 میلیون دلار برای سرمایه گذاری در آفریقا جمع آوری کرد. علاقه خارجی غول های فناوری از جمله Alphabet Inc.، Amazon Web Services Inc. و Equinix Inc. نیز افزایش یافته است.

نگکابا گفت: «این به رشد آهسته بازار کمک می‌کند و همچنین فرصت‌های معامله و خروج برای سهام خصوصی و دیگران را افزایش می‌دهد.

Convergence به مدت 20 سال در آفریقا فعالیت می کند و قبلاً در شرکت هایی مانند Vodacom Group Ltd. و Nedbank Group Ltd سرمایه گذاری کرده است.

سئو PBN | خبر های جدید سئو و هک و سرور