رفع اشکال Front-End قسمت 2: Console.log() به Max Explained

در پست قبلی من در مورد علت صحبت کردم Console.log() موثرترین ابزار رفع اشکال نیست. در این قسمت، ما کمی در مورد چهره صحبت خواهیم کرد و در مورد راه های آن بحث خواهیم کرد Console.log() فوق العاده است بیایید برخی از مفاهیم و شیوه‌های ضروری را که می‌توانند زندگی اشکال‌زدایی شما را بسیار آسان‌تر و سازنده‌تر کنند، بشکافیم.

به عنوان یک یادداشت جانبی، اگر محتوای این پست و سایر پست‌های این مجموعه را دوست دارید، کتاب اشکال زدایی من را که پوشش می‌دهد، بررسی کنید. تیموضوع او اگر دوستانی دارید که در حال یادگیری کدنویسی هستند، ممنون می شوم به کتاب مبانی جاوا من مراجعه کنید. اگر می خواهید پس از مدتی به جاوا برگردید، کتاب جاوا 8 تا 21 من را بررسی کنید.

درک ورود به سیستم در مقابل ورود به سیستم عقب

ورود به سیستم Front-end به طور قابل توجهی با گزارش گیری back-end متفاوت است و درک این تمایز بسیار مهم است. برخلاف سیستم‌های بک‌اند، که لاگ‌های مداوم برای نظارت و اشکال‌زدایی حیاتی هستند، ماهیت سیال توسعه front-end چالش‌های متفاوتی را معرفی می‌کند. هنگام اشکال‌زدایی باطن‌ها، اغلب به سراغ نقاط ردیابی می‌روم که در آن تنظیمات بسیار برتر هستند.

با این حال، front-end با نیاز دائمی خود به تازه کردن، بارگذاری مجدد، سوئیچ زمینه و غیره، جانوری بسیار متفاوت است. در بخش جلویی، تکیه شدید بر مکانیزم‌های دقیق ثبت می‌تواند دست و پا گیر شود.

در حالی که نقاط ردیابی …

Source link