اسراف مواد غذایی احتمالاً جدی ترین مسئله ای است که بشر امروز با آن روبرو است. در سطح بین المللی ، بین 33-50٪ از کل مواد غذایی هرگز خورده نمی شود و ارزش آن بیش از 1 تریلیون دلار است. گفته می شود ، 800 میلیون نفر برای گرفتن یک وعده غذایی روزانه جنگ می کنند. این از هر 9 فرد روی کره زمین 1 نفر است که سو are تغذیه دارند. اگر کمتر از یک چهارم غذای بی مصرف مصرف کنیم ، می توانیم از تک تک آنها مراقبت کنیم. و در اینجا چند واقعیت تکان دهنده دیگر وجود دارد که ممکن است شما ندانید:
- از منطقه ای بزرگتر از چین برای پرورش غذایی استفاده می شود که هرگز خورده نمی شود.
- طبق یک اتحادیه غذا و کشاورزی ملل متحد یک سوم کل مواد غذایی تولید شده دور ریخته می شود.
- 25٪ از منابع آب شیرین جهان برای پرورش غذایی استفاده می شود که هرگز خورده نمی شود.
- در بیشتر کشورهای پیشرفته ، بیش از نیمی از پسماندهای غذایی در خانه اتفاق می افتد.
- ضایعات غذا در سطح فروشگاه خرده فروشی کمتر از 2٪ از کل مواد زائد مواد غذایی است.
- 2.3 میلیارد نفر تا سال 2050 به این سیاره می پیوندند – این امر به افزایش 60-70 درصدی تولید مواد غذایی جهانی نیاز دارد.
دولت ها و جوامع در سراسر جهان نگران این موضوع هستند ، زیرا این امر تأثیر مستقیمی هم بر محیط زیست و هم بر جامعه دارد. در مورد اثر اکولوژیکی منفی ، هنگام پایان یافتن در یک محل دفن زباله ، مواد زائد مواد غذایی باعث تخلیه اوزن می شوند …