توسعه دهندگان، هر چند وقت یک بار با یک “چرا” شروع می کنید؟

مفهوم «شروع با چرا» که توسط Simon Sinek رایج شد (فکر می‌کنم یکی از اولین ویدیوهای «ویروسی» است که من تماشا کرده‌ام)، چارچوبی قدرتمند برای درک و برقراری ارتباط با هدف کار شما است.

در زمینه توسعه نرم افزار، این به معنای درک “چرا” پشت نرم افزاری است که می سازید، فراتر از الزامات عملکردی و مشخصات فنی.

“چرا” دلیل اصلی وجود این نرم افزار است. این مشکلی است که تلاش می کند حل کند، نیازهایی است که سعی در برآوردن آن دارد و تأثیری است که سعی دارد بر جهان بگذارد.

«چرا» معمولاً توسط مدیر محصول تعریف می شود که مسئول درک نیازهای کاربران و بازار است. سپس «چگونه» توسط استاد اسکرام یا رهبر تیم، که مسئول برنامه ریزی و اجرای فرآیند توسعه است، تعریف می شود. “چه” توسط توسعه دهندگان تعریف می شود که مسئولیت نوشتن کد و پیاده سازی ویژگی ها را بر عهده دارند.

وقتی توسعه‌دهندگان «چرا» پشت نرم‌افزاری را که می‌سازند بفهمند، به احتمال زیاد انگیزه پیدا می‌کنند و در کارشان مشغول می‌شوند. آنها همچنین احتمال بیشتری برای تصمیم گیری بهتر و حل موثر مشکلات دارند.

مزایای درک “چرا” پشت نرم افزار

افزایش انگیزه و مشارکت: زمانی که توسعه دهندگان …

Source link