بایت آموزشی: آیا سکه های حفظ حریم خصوصی مانند Monero و Zcash قانونی هستند؟

آنها اغلب توسط هکرهای مخرب و سایر مجرمان سایبری (سوء) استفاده می شوند، بنابراین سؤال در مورد قانونی بودن آنها می تواند به راحتی به ذهن خطور کند. سکه‌های حریم خصوصی، ارزهای دیجیتالی هستند که برای افزایش ناشناس بودن کاربران با پنهان کردن جزئیات تراکنش، مانند فرستنده، گیرنده و مبلغ طراحی شده‌اند. نمونه های محبوب شامل Monero و Zcash هستند، اما تعداد بیشتری از آنها وجود دارد. نگرانی در مورد آنها آشکار است: استفاده بالقوه در فعالیت های غیرقانونی، مانند پولشویی یا فرار مالیاتی.

انصافاً، این نیز می تواند کاملاً انجام شود (و انجام می شود) با نقد سنتی. حتی با پول فیات الکترونیکیو با ارزهای دیجیتالی که بر حریم خصوصی متمرکز نیستند. اگر مجرمان نگرش قابل انجام داشته باشند، بدون توجه به ابزاری که درگیر هستند، مطمئناً می توانند به اهداف تاریک خود برسند. البته، سکه های حریم خصوصی موارد استفاده مشروعی دارند، از جمله حفاظت از اطلاعات مالی شخصی، محافظت در برابر سرقت هویت، امکان اهدای امن به اهداف حساس، و تسهیل معاملات خصوصی در رژیم های ظالم.

شاید به همین دلیل است که سکه های حفظ حریم خصوصی در اکثر کشورها به خودی خود غیرقانونی نیستند. با این حال، برخی استثناها و محدودیت ها وجود دارد.

مقررات مربوط به سکه های حریم خصوصی

سکه های حریم خصوصی مشمول مقررات مختلف در سطح جهانی، منعکس کننده تعادل بین حریم خصوصی مالی و نیاز به امنیت…

Source link