اطلاعات آنلاین واکسن ها: روش ها

:::info این مقاله در arxiv تحت مجوز CC 4.0 موجود است.

نویسندگان:

(1) پیترو قزی، دانشکده پزشکی برایتون و ساسکس، فالمر، برایتون، انگلستان؛

(2) پیتر جی بنیستر، دانشکده پزشکی برایتون و ساسکس، فالمر، برایتون، بریتانیا؛

(3) کازینو گونزالو، بخش ارتباطات، دانشگاه پومپئو فابرا، بارسلونا، اسپانیا و مرکز ایبروآمریکن کاکرین، بارسلونا، اسپانیا؛

(4) آلسیا کاتالانی، گروه علوم زیست مولکولی، دانشگاه اوربینو کارلو بو، اوربینو، PU، ایتالیا.

(5) میشل گلدمن، موسسه نوآوری میان رشته ای در مراقبت های بهداشتی (I3h)، دانشگاه آزاد بروکسل؛

(6) جسیکا مورلی، موسسه اینترنت آکسفورد، دانشگاه آکسفورد، آکسفورد، انگلستان.

(7) Marie Neunez، موسسه نوآوری میان رشته ای در مراقبت های بهداشتی (I3h)، دانشگاه آزاد بروکسل.

(8) آندرئو پرادوس، گروه ارتباطات، دانشگاه پومپئو فابرا، بارسلونا، اسپانیا، مرکز ایبروآمریکن کاکرین، بارسلونا، اسپانیا، گروه علوم زیست مولکولی، دانشگاه اوربینو کارلو بو، اوربینو، PU، ایتالیا، موسسه نوآوری بین رشته‌ای در مراقبت‌های بهداشتی (I3h) Université libre de Bruxelles، موسسه اینترنت آکسفورد، دانشگاه آکسفورد، آکسفورد، انگلستان، و دانشکده علوم بهداشتی Blanquerna، دانشگاه رامون لول، بارسلونا، اسپانیا؛

(9) Mariarosaria Taddeo، اینترنت آکسفورد…