از WhatsApp تا Web3: چگونه Kaia 200 میلیون کاربر آسیایی را به بومی رمزارز تبدیل می کند

در یک مصاحبه اختصاصی، ادی کیم و اشوانی، رویاپردازان سازنده کایا، سفر خود را از بخش‌های سنتی تا پیشروی یکی از بلندپروازانه‌ترین پروژه‌های بلاک چین در جنوب شرقی آسیا به اشتراک می‌گذارند. در این مجموعه جذاب «پشت راه‌اندازی»، ما عمیقاً در ذهن دو رهبر که در حال تغییر نحوه ادغام فناوری بلاک چین با زندگی روزمره هستند، غوطه ور می‌شویم. از پرداختن به چالش‌های کارگران گیگ در اندونزی تا ایجاد Mini Dapp‌های نوآورانه در پلت‌فرم‌های پیام‌رسان، رویکرد Kaia نگاهی بی‌نظیر به آینده تحول دیجیتال در آسیای جنوب شرقی ارائه می‌دهد.

ایشان پاندی: سلام ادی کیم و اشوانی، به مجموعه «پشت استارتاپ» ما خوش آمدید. لطفاً در مورد سفر خود و آنچه شما را به سمت فناوری بلاک چین کشانده به اشتراک بگذارید. ما دوست داریم در مورد تجربه شما در Kaia بشنویم؟

ادی: قبل از ورود به صنعت Web3، من در بخش توسعه بین المللی با سازمان های مختلف از جمله یونیسف، سازمان جهانی بهداشت، دبیرخانه سازمان ملل متحد و آسه آن کار می کردم. نقش من حمایت از توسعه پایدار کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه بود. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها در این بخش، سرعت آهسته تغییر است – اغلب سال‌ها طول می‌کشد تا نتایج ملموس تلاش‌های شما را ببینید. تنها استثنای قابل توجه پروژه هایی است که شامل معرفی فناوری جدید می شود.

Source link